Magazin > VIP
11151 ogledov

Indira Ekić: Njene niso več tako privzdignjene, razmišlja o operaciji?

indira ekić Planet TV
Po vseh treningih in klesanju teleščka njene prsi niso več to, kar so bile včasih.

Indira Ekić je v komentatorski oddaji Od težaka do junaka voditeljici Jasni Kuljaj razkrila tiste malo manj lepe stranske učinke telovadbe. To so njene prsi, ki niso več tako privzdignjene kot so bile, ko je Indira nosila še nekaj kilogramov več. Jasna jo je med oddajo Od težaka do junaka zaradi tega celo malo zbadala. Ji je prišla do živega in v njej vzbudila željo po operaciji? "Za enkrat ne, po otrocih mogoče," nam je zaupala.

žarometi Biggest loser Magazin To na obtožbe, da prijateljice ignorira, pravi Indira

Opala, smo prav slišali, otrocih? So v načrtu v bližnji prihodnosti? "V bližnji prihodnosti ne, saj imam trenutno ogromno poslovnih projektov, ki se jim želim posvetiti in jih izkoristiti, a leta so že takšna, da v parih letih pa zagotovo. Otroke imam namreč zelo rada," pravi Indira, ki se s svojim Maticem, s katerim sta se spoznala v šovu The Biggest Loser, razume še boljše kot na začetku, zato razmišljanja o otrocih niso presenečenje: "Še boljše je (prešeren nasmeh, op. a.)! Ko se spoznavaš, je vse super, a nekako pričakuješ, da ne bo vedno tako kot na začetku, a je še boljše. Bolj ga spoznavam, bolj ga imam rada."

indira ekić soočenje Magazin Indira Henriku: "Še enkrat ponovi in boš ostal brez zob“

Prvi načrti pa so počitniške narave, saj si bosta z Maticem poleti privoščila kar več oddihov. "Tudi odmor si je treba vzeti in dati možgane na off. Letos sem si prav zaželela, da gre nekam z letalom, ker že dolgo nisem bila. Poleg tega bo luštno tudi to, da naju ljudje po ulici ne bodo prepoznavali," še dodaja. 

Komentarjev 3
  • marijanca 20:10 25.maj 2018.

    Ja kakšna slava neki ? Najprej ji moram stopiti pamet v glavo

  • Lovebites 08:38 25.maj 2018.

    Fetihova,daj cas bi ze bil,da se zresnis.Kdaj bos nehala posiljevati folk s tole odvratno cefurko?A bo to pocasi portal za islamizacijo,pogosto je vecina clankov iz Balkana.Kaj me briga,kaj je tam.A oni pisejo o vsaki nesreci in dgodku,ki se zgodi pri ...prikaži več nas?Ne.Odpujsal dol v cefurijado s to bosanko in njeno celotno familijo.To ne spada k nam.Imas zajrnele mozgane in nisi sposobna pisat o normalnih temah.Koga brigajo povesene joske grde bajse,naj se gre raje tolazit s hrano,jih bo dobila nazaj.

  • chicar 08:32 25.maj 2018.

    Ji bo slava stopila vsaj v joške ...

Sorodne novice