Magazin > Film & Glasba & TV
8852 ogledov

Indiri iz Biggest Loser ponudili lepo priložnost

finalisti The Biggest Loser Slovenija Planet TV
Seveda jo je zgrabila.

Kandidati, ki si bodo v novi sezoni The Biggest Loser Slovenija skušali prigarati čim bolj vitko postavo, bodo znova pod drobnogledom voditeljice Jasne Kuljaj, ki se ji bodo tokrat pridružili komentatorji Andrej Milutinović, Indira Ekić in Tadej Bricelj.
V ponedeljek, 19. marca, se ob 21.00 na Planet TV začenja nova sezona najtežje preizkušnje The Biggest Loser Slovenija. Prve oddaje bodo posvečene predstavitvam kandidatov. V sredo, 21. marca, pa bodo ob 22.35 voditeljica Jasna Kuljaj in njeni sokomentatorji že lahko stavili na svoje favorite.
 
"V prvi sezoni sem bila do katerega od sokomentatorjev precej milostna, ampak zdaj temu ne bo več tako. Ne bom jih več ujčkala, šla bom do konca, pa bo kar bo,'' je o tem, kakšen pristop bo ubrala letos, povedala voditeljica Jasna Kuljaj. Dodala je tudi: "Jaz nisem kot Andrej, da bi me kot profesionalnega fitnes trenerja zanimal predvsem športni del šova. Mene bo zanimalo tudi, kakšni odnosi se bodo spletli med tekmovalci, pa naj bodo to ljubezenski ali pa kakšni drugi".
 
"Oba nova sokomentatorja poznam že od prej. Sta zelo prijazna in energična, zato verjamem, da se bomo dobro ujeli," je o sokomentatorjih povedal Andrej Milutinović, ki bo kot osebni trener zagotovo najbolj opazil strokovno plat šova.
 
Najuspešnejša ženska tekmovalka prve sezone Indira Ekić je nad svojo novo vlogo navdušena: "Vesela sem, da so me povabili v ekipo. Ker ni dolgo tega, ko sem bila na mestu tekmovalcev, bom najbolje od vseh vedela, kakšne občutke imajo in kaj doživljajo."
 
Tadej Bricelj pa obljublja, da bo zelo samosvoj komentator: "Sem zelo kritičen tako do drugih kot do sebe, česar ne bom skrival. Če bo potrebno, se bom pošalil tudi na svoj račun, sicer  pa mi je zgodba tekmovalcev, kar zadeva hujšanja znana tudi osebno, zato se bom zlahka vživel."

Indira Ekić Magazin To bo sedaj delala Indira Ekić
Komentarjev 6
  • Vasilij Vasquez 15:11 09.marec 2018.

    Kdor je vidu njene slike brez mejkapa bi vedu da je grdo ko pes. Prav mosko faco ma.

  • thor 14:36 09.marec 2018.

    ...,,lepa,,Indira...

  • Lovebites 12:18 09.marec 2018.

    Pa dobro,a zdaj boste najedali vsak dan s tole odvratno cefurko.Sfejkana in hinavska manipulatorka.Kaj je ona,da jo tako reklamirate?Sirite in vsiljujete muslimansko gamad?