Magazin > VIP
14879 ogledov

Razkrivamo podrobnosti: Tako Indiro razvaja fant

Gorske sanje Planet TV
Tekmovalka šova The Biggest Loser Indira Ekić in trener Matic Kolenc sta v devetih nebesih.

Tako se je začela trenutno ena najlepših resničnostnih ljubezenskih pravljic. "Najin odnos v šovu je bil strogo profesionalen, iskrice so se vnele šele med pripravami za finale. Takoj, ko sva šla na kavico, je rekel, da me je začel gledati z drugimi očmi, meni je sicer bil všeč že od začetka, a nisem imela tiste samozavesti, da bi me on pa pogledal," razlaga do ušes zaljubljena Indira.

Indira in Matic že en mesec živita pod isto streho, to je prvič, da svetlolaska živi skupaj s partnerjem, in pravi, da je naravnost sanjsko. "Zjutraj me čaka kavica, zajtrk, glasba, ne mora bit boljše, kot da sanjaš. Dejansko imam občutek, da je to to, prvič v življenju. Če danes zjutraj zanosim, bi se otroka zelo razveselila. Dejansko se vidim z njim, kar mi je zelo pomembno, da ne zgubljam časa. Tudi v najlepših sanjah si ne bi mislila, da bom shujšala in dobila svojega osebnega trenerja (nasmešek op. a.)," je povedala za Žurnal24.

Prav tako pa navdušenja na Indiro ne skriva niti Matic. "Luštna mi je bila že takoj na začetku šova, med pripravami na finale pa sva se zbližala in začelo se je kresiti. Prvi korak sem naredil jaz, in sicer sem Indiro povabil na večerjo," nam je zaupal.

Komentarjev 4
  • Meri Dezire Draksler 20:36 16.marec 2018.

    lušana!!! Indira si zasluži to! Super!

  • Waltter 15:46 16.marec 2018.

    Verjetno je niti na vecerjo ne bi rabo pelet bi se takoj preselila k njemu in bi lahko tisti denar ona bol pametno porabla, jest tak ne sme vec dosti :-), isto je naredo ko da bi alkoholika po koncu ...prikaži več zdravljenja peljal v gostilno da proslavita njegovo uspesno ozdravitev :-)

  • Tadej 00:40 16.marec 2018.

    A ta bi ze kar imela otroka? Ta se bo razocarana v življenju, enostavno prenaivna.