Magazin > VIP
11832 ogledov

Ne boste verjeli, česa sta se domislila tekmovalca The Biggest Looserja

The biggest loser osebni arhiv
To sedaj delata Maja in Aleš.

Mesec dni po končanem šovu sta tekmovalca Maja Cimermančič in Aleš Hrvatin še vedno zelo aktivna in pridno izgubljata kilograme. Maja je izgubila že 32 kg. Doma sama nadaljuje z LCHF prehrano, kar ji tudi najbolj ustreza. Trenira pa pri Nataši Gorenc, ker se ji zdijo njeni treningi popolni zanjo in uživa v njih. Aleš je od začetka šova izgubil 54 kg, v celotnem letu pa 83 kg. Trenira pri osebni trenerki Maji Ujčič v domačem kraju. Treningi so naravnani na pridobitvi mišične mase in v tem tudi uživa. Na prehrano zelo pazi in uživa veliko beljakovin, ker so pomembne za tovrstne treninge.

Maja in Aleš sta ohranila zelo dobre prijateljske stike tudi po končanem šovu. Skupno praznovanje novega leta, pohod na Šmarno goro ter skupinski trening, je samo nekaj izmed skupnih druženj. Vse to je pripeljalo do skupnega projekta, ki ste se ga lotila in je zaživel v teh dneh, in to je #aktivirajse.

"Skupina bo namenjena brezplačnoi podporo, prikazujemo naše vsakdanje dogodke in jih skupaj aktiviramo, da jim uspevajo njihovi cilji. S to podporno skupino bi radi dodali človeško pomoč, ki jo sam video posnetek ne nudi. Pomagali bi čim več ljudem priti do prave motivacije, da izgubijo kilograme in zaživijo polno življenje. Ker vemo iz lastnih izkušenj,da skoraj vsak rabi pomoč in vzpodbudo, vam bomo z veseljem pomagali na tej poti in vsi skupaj lahko dosežemo super rezultate in cilje. Aktivirajte se z nami!To so nam povedali člani, ki so zelo pozitivno naravnani in veseli vsakega novega izziva, ki je pred njimi," je izdal Aleš.

Priključite se jim na facebooku, vpišite #aktivirajse in se aktivirajte z njima.

Komentarjev 1
  • Ejsi_Disi 13:16 21.februar 2018.

    Vsa čast za borbo, odrekanje in izgubljene kilograme. Vseeno pa se mi zdi čudno, da pri toliko izgubljenih kilogramih še vedno potrebuješ osebno trenerja/ko.

Sorodne novice