Magazin > Film & Glasba & TV
19680 ogledov

The Biggest Loser: Henrik povedal, kako je Indira načrtovala, da ga očrni

Henrik Lutz Planet TV Henrik Lutz
Po tem, ko je odšel iz šova, je šele videl, kaj je Indira govorila.

Henrik Lutz je še drugič zapustil hišo šova The Biggest Loser Slovenija. Na zadnjem tehtanju se je odločil, da pred izločanjem reši svojo simpatijo Indiro in se s sotekmovalci dogovoril, da izločijo njega. Za Žurnal24 je povedal, da ga je presenetilo, kaj vse je Indira govorila o njem. Niti sanjalo se mu ni, da po hiši (in med gledalci šova) širi takšne laži. Več v intervjuju.

Koliko kilogramov ste izgubili v hiši?

35 kilogramov. Še vedno sem na tej številki. Izven šova sem na polno hidriran, zato se številka ni spremenila. Če bi se šel nazaj na režim, ki smo ga imeli v hiši, bi zagotovo imel še manj kilogramov.

Ste v hiši bili vsi zelo dehidrirani? Veliko vas to poudarja …

Takrat, ko sem Kristjana premagal sem v dveh tednih izgubil 15 kilogramov. Ta šov je strašno nezdrav. Zdaj sem se pogovarjal z nekim trenerjem, ki me bo treniral in je rekel, da se samo za glavo drži, kar se šova tiče.

Torej nadaljujete s treningi …

Ja, seveda. Do finala zagotovo. Rekel sem, da hočem na finale priti na 125 kilogramov ali manj.

Henrik Lutz, The Biggest Loser Nadlegovanje Magazin Dekleta Henrika obtožile spolnega nadlegovanja

Nekoč ste že lepo shujšali, potem pa ste se spet zredili. Zakaj ste se zredili?

Takrat sem imel 95 kilogramov, potem pa me je 'zagrabil' jojo efekt. Takrat sem bil suh dva ali tri mesece, potem pa sem ob slabem vremenu spet začel jesti in manj trenirati. Ko se začneš rediti, se ustvari jojo efekt in to pomeni, da hoče telo nazaj pridobiti tisto težo kot jo je imelo na začetku.

Bo zdaj kaj drugače?

Mislim, da ja, ker sem na veganski prehrani. Že pred štirimi leti sem šel na vegansko prehrano. Ugotovil sem, da se, ko sem v veganskih obdobjih, nikoli ne zredim. Ko pa sem jedel sir in meso, sem se samo zredil. Samo zato sem se odločil za vegansko prehrano, da obdržim telesno težo.

Vam je bilo težko opustiti meso in izdelke živalskega izvora?

Ja, zelo, izredno. Še zdaj obožujem meso in si ga želim jesti. Bilo mi je zelo težko v hiši, ker so jedli lososa, jaz pa sem si samo želel, da bi ga lahko jedel. Odločil sem se in zdaj se bom tega držal. Bolj pomembno mi je, da shujšam, kot pa da zadostim trenutnim željam.

Rekli ste, da vam je Indira všeč, potem, da vam ni več, na koncu pa da ste zaljubljeni. Kakšni so vaši občutki zdaj, po ogledani oddaji?

Izredno sem presenečen. Nisem vedel, da govori, da sem jo otipaval, ker je nisem. Cel teden se je lagala. Na začetku tedna mi je dala vojno napoved, češ, če ne razumem zlepa bom pa zgrda. Takrat sem jo 'klofnil' po riti, od takrat naprej se je pa nisem več dotaknil. Zelo me je presenetilo, da je to govorilo, to sem šele zdaj videl, ko sem gledal oddajo. Med šovom tega nisem vedel. Če bi mi v oddaji Od težaka do junaka povedali, da to govori, bi se lahko branil. A mi niso dali te možnosti.

Tudi Aleksandar ni omenjal otipavanja, ko vas je prosil, da se umirite, kar se tiče odnosa z Indiro?

Ne, ker če bi on to rekel, bi takoj vprašal, o čem govori. Aleksandar ni vedel, kaj se dogaja. Ali pa mu je, pa je skrival in je igral hinavca, ampak on ni hinavec. Tistega opravičila nisem hotel snemati, saj se je videlo, da sem neiskren. Produkcija je tako hotela. Butasto se mi je zdelo ... Zakaj bi se ji v četrtek opravičeval, da sem jo v soboto 'klofnil' po riti?

Kaj torej zdaj čutite do Indire?

Še vedno sem zaljubljen vanjo. (smeh) Tudi zdaj, ko sem to izvedel to. Vem, da je bila jezna name, tudi jaz sem malo nanjo, ampak moramo razumeti, da je to igra, ni resnično življenje. Sem ji pa povedal, da od nje nimam nikakršnih pričakovanj, da jo bom pustil pri miru.

Na zadnjem tehtanju ste poskrbeli, da ste šov zapustili vi in ne Indira. Zakaj ste se tako odločili?

Zato, ker so mi šli na živce ti njihovi scenariji. Tam sem moral snemati, kako gledam Indiro v rit. Tam, kjer sem v kopalnico gledal, sem v resnici gledal v prazno kopalnico. Sem jih spraševal, kaj boste zmontirali, da to snemate. In potem so res tako naredili, da je Indira lahko rekla, da sem ji vedno za petami. Ona se je dogovorila s produkcijo, kaj bodo snemali. Šlo mi je na živce, da smo morali te scenarije snemati. Nisem pa vedel, da je Indira tista, ki naredila ta scenarij.

Kristjan Grüner The Biggest Loser Magazin The Biggest Loser: Tako duhovito je Kristjan pokomentiral poljub z Indiro

S Kristjanom se nista najbolje razumela. Zakaj? Je bila Indira jabolko spora?

Ne vem, točno, zakaj se je Kristjan tako obnašal. Mislim pa, glede na njegovo obnašanje, da se je s tem želel prikupiti Indiri. Ko sta bila skupaj, se je grdo obnašal. Ko pa nista bila, se je lepo obnašal do mene.

Sta se Kristjan in Indira v hiši zapletla?

Ona dva sta zagotovo imela nek romantični odnos. Vprašal sem Indiro in je povedala, da nista seksala in jaz ji verjamem. Mislim, da je to bilo kot neka osnovnošolska zaljubljenost, ni pa bilo nič fizičnega.

Menite, da je bila Sabina vir negativne energije, kot pravi Majda?

Ne vem. Mislim, da ne. O njej imam dobro mnenje in jo spoštujem. Vedno je bila prijazna do mene, kadar sem se z njo pogovarjal. Bi rekel, da to ni res.

Kdo se vam je v hiši zdel najbolj zahrbten?

Indira, ker nisem vedel, da tako grdo govori o meni, predvsem zadnji teden. Sicer pa Mojca in Kristjan. Vedno sta prijazna, ko sta s človekom, za hrbtom pa govorita druge stvari.

Aleksandar je jasno povedal, da se mu ne zdi pošteno, da ste nazaj v hiši. Kako komentirate?

Se popolnoma strinjam. Tudi meni bi se na njegovem mestu zdelo nepošteno. Ti se trudiš, da ostaneš v hiši in nekdo gre ven, ker ima slabše rezultate, potem pa se vrne. To zagotovo ni prijetna izkušnja. Vedno imaš občutek negotovosti, ker se lahko kadarkoli kdorkoli vrne v hišo.

Trenirali ste z Natašo, Janom in Andrejem. Kateri je vam najbolj po godu?

Vsi trije imajo svoje lastnosti. Če bi se lahko sam odločil v šovu, bi izbral vse tri. Če samo z enim treniram, postane dolgočasno, ker je vse eno in isto.

Andrej meni, da vam godi medijska prepoznavnost. Je to res?

Mislim, da ne. Se ne obremenjujem s tem. V šov nisem prišel, da bi bil slaven. Zavedam se, da ta slava traja tri mesece, potem pa vsi pozabijo, kdo si. Niti nimam interesa, da bi bil javno prepoznaven.

Komentarjev 3
  • prider 22:46 27.december 2017.

    Sam šov daje prednost Indiri. To je potrdil tudi Henrik, saj ga je produkcija nagovarjala v nekaj, kar sam ne bi naredil za njo. Indira pa sploh ne paše v šov, saj ni bila debela. Heenrik, drži se.

  • franke 13:48 27.december 2017.

    Ker ti ni dala fukat,jo pa črniš.

  • dd 13:01 27.december 2017.

    Joj Henrik, kdaj boš spoznal, da se je Indiro najbolje izogibati, ker je žleht. Kolikokrat se ji boš še pustil ponižat. Želim ti, da spoznaš normalno in ljubeznivo punco, ki te bo imela iskreno rada.

Sorodne novice