Magazin > Film & Glasba & TV
8260 ogledov

The Biggest Loser: Je trenerka namignila na umazano igro nasprotne ekipe?

biggest loser Planet TV
Bi se temu lahko reklo umazana igra?

Tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija je spet čakalo tehtanje. Četudi je rdeča ekipa zmagala na tedenskem izzivu, ki jim je prinesel pol kilograma manj na tehtanju, so izgubili. Najmanj sta shujšala Maja in Kristjan. Henrik je krivdo za vnovičen poraz pripisal Kristjanu, ki naj bi se večkrat pregrešil, in Majdi, ki se je lahko po štirih tednih vrnila v šov. Doma je Majda sicer shujšala za slabih osem kilogramov. To so delili s štiri in z njene teže odšteli le dva izgubljena kilograma (2 odstotka telesne teže).

Trojica je odločila, da mora šov zapustiti Kristjan, ki je to pričakoval, zato ni bil pretirano žalosten.

Trenerka rdečih je bila zaradi poraza vidno razočarana. "Ne znajo taktizirati, ker sem jih naučila, da se dela in da se trdno delo obrestuje. Pili so do zadnjega, delali vse mogoče ... Poznalo bi se, če bi delali bolj taktično,“ je bila kritična Nataša. So modri res le boljši, ker znajo taktizirati? Njihov trener Jan uspeh pripisuje njihovi goreči želji po zmagi in povezanosti. "Povezali smo se kot družina. Mislim, da jih to še dodatno motivira,“ je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.