Magazin > VIP
6609 ogledov

Jasno tekmovalkina usoda globoko ganila

biggest loser
1/2
Planet TV
Tekle so solze.

Tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija, vedno nasmejana Mojca, je šokirala s svojo družinsko zgodbo. Povedala je namreč, da je bila posvojena. Dneva, ko je končno dobila ljubeče starše, se še vedno dobro spominja, tako kot tudi tortice, ki jo je dobila za svoj 3. rojstni dan. Do takrat takšnega veselja namreč ni poznala. "Ne predstavljam si življenja brez staršev,“ je povedala temnolaska, ki je zahvaljujoč dobrim ljudem imela lepo otroštvo.

Jasno Kuljaj, voditeljico šova Od težaka do junaka, je v studiu obiskala Mojčina mama, ki je med drugim povedala, da je bila za Mojco prva torta nekaj nepozabnega. In ravno ta podatek je Jasno, ki ima doma majhno hčerko, globoko ganil. "Ko sem si predstavljala posvojeno triletno punčko, ki dobi prvo torto v življenju...ko si predstavljaš veselje tega otroka, ki ceni to, kar bi mu moralo pripadati tako kot vsem drugim...te pač zvije...Zvilo me je v studiu, zvija me zdaj, ko to pišem...spet in spet!“ je Jasna zapisala na Facebooku.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.