Magazin > Film & Glasba & TV
8740 ogledov

The Biggest Loser: Tako grdo so se dekleta spravila na 65-letno Marijo

the biggest loser Planet TV
Mlada dekleta Majde ne morejo videti.

Indira, Sabina in Mojca so v hiši tista dekleta, ki očitno delajo težave. Najprej jim je šel v nos Henrik, potem so se prepirale z Aleksandrom, zdaj pa skupnega jezika ne najdejo z Majdo, ki je v hiši tudi najstarejša.

65-letnica je Maji potožila, da čuti negativno energijo: "Bila sem vesela, da lahko ženske nekaj skupaj naredimo. Danes pa, ne vem … Mogoče imajo neke druge probleme. Imam občutek, da jih jaz motim." Potožila je tudi, da dekleta z njo sploh ne komunicirajo.

Majda Celcer | Avtor: Planet TV Planet TV

V drugi sobi pa so se pogovarjala dekleta nekdanje modre skupine (Indira, Sabina in Mojca). Po treningu, katerega se je od teh deklet udeležila samo Indira so se pogovarjale prav o Majdi. "Verjemi, da bi bili vsi, razen mene in tebe, srečni, če bi šla Sabina domov,« je rekla Indira Mojci: "In tega veselja jim ne smemo pustiti." Indira je svojima prijateljicama rekla, da sta bili Majda in Maja veseli, da Sabine in Mojce ni bilo na treningu.

"Maja okej, ampak Majda … Tisti nasmeh od ušesa do ušesa. Jaz sem v tistem hotela skočiti po Sabino in Mojco ter ju politi z vedrom vode in reči, naj prideta trenirati, ker ne dovolim tega veselja tej ženski!" je v izjavi rekla Indira, Sabina pa: "To je ena čisto zaf***** baba. Tako mi gre na živce. To je ena takšna ženska … Sploh ni takšna, za kakršno se izdaja."

Indira Ekić | Avtor: Planet TV Planet TV

Situacijo so komentirali tudi Rok Tomažin – The Preacher, Jerica Zupan in voditeljica Jasna Kuljaj v oddaji Od težaka do junaka. Jasna je poudarila, da ne vemo, čemu se je Majda v resnici nasmehnila: "Vendarle moraš sam presoditi, ali je oseba realno presodila, kaj se je zgodilo. Morda se je Majda nasmejala kakšni Majini izjavi, morda je Indira samo videla to zlobo in nevarno je, ker te dve osebi, ki nista bili poleg, vejrameta njeni presoji in oceni situacije. Tu se rojeva neko sovraštvo."

Henrik Lutz, The Biggest Loser Nadlegovanje Magazin Dekleta Henrika obtožile spolnega nadlegovanja The Biggest Loser Magazin So dekleta iz modre skupine res tako nesramna?
Komentarjev 4
  • Avatar Boris Hribljan
    boris42 00:33 08.december 2017.

    Ne gledam teh resničnostnih šovov, Biggest loser gledam samo zaradi Jasne,Milutinoviča in Roka! Še posebno Rok "The Preacher" je res car!!! Te babnice v oddaji naj si pa povejo kaj jih moti, ne pa da se delajo, da nobena nič ...prikaži več ne ve! Res so prave baburine!!!

  • Tomii Tomo 22:56 07.december 2017.

    Ženska verzija Pr Hostar hahaha, gaunarke ene.

  • Žirafa 17:58 07.december 2017.

    Je gospe ime Marija ali Majda? Prepovedati bi vas bilo treba, saj niste sposobni opravljati svojega dela.