Magazin > Film & Glasba & TV
2037 ogledov

V šovu The Biggest Loser začele padati maske

the biggest loser Planet TV
Modra ekipa se nima več rada ... Sedaj se je pokazalo, kdo je skrival svoj pravi obraz.

V ekipnem, tokrat gasilskem izzivu je zmagala rdeča ekipa, ki je za nagrado dobila razvajanje v novem spa centru hotela Intercontinental.

Medtem ko je rdeča ekipa uživala, pa so v modri razglabljali o medsebojnih razprtijah. Očitno se začenja obdobje moških proti ženskam, vse pa se je začelo z Indiro, ki je slišala, kako so moški obirali svoje sotekmovalke, češ da se "šlepajo“ nanje. Dekleta so v pogovoru z voditeljico Špelo tudi izpostavila, da se ne razumejo tako dobro kot nekoč in da so sedaj razdeljeni na dve skupini. Moškim očitajo tudi, da bi takoj izločili žensko, če bi morali izbirati med tekmovalcem ali tekmovalko. Ko jih je Aleksandar vprašal, ali bi one v skupini v tem primeru obdržale fanta, so dekleta priznale, da ne bi, ker so prijateljice.

Mojca pravi, da se bo po šovu še vedno družila z Indiro in Sabino, medtem ko ji je za vse ostale popolnoma vseeno. Zatrdila je, da se Aleksandar, Bojan in Boštjan pred kamero delajo fine, sicer pa znajo povedati marsikatero pikro. Medtem ko deklet naj ne bi zanimala nagrada, pa fantom očitajo preračunljivost - in hkrati hinavščino, saj so na začetku trdili, da jih denar ne zanima toliko kot izguba teže.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.