Magazin > Film & Glasba & TV
10001 ogledov

The Biggest Loser: Ko so se kamere ugasnile, se je o obtožbah pogovoril s komentatorjem

Robi Tašner Planet TV Robi Tašner
Želel je povedati, kako je v resnici, a počakal je, da kamere ugasnejo.

Rok Tomažin, znan tudi kot The Preacher, je v oddajo Od težaka do junaka povedal, da ne verjame, da se tekmovalci šova The Biggest Loser prehranjujejo pravilno. Meni, da v enem tednu izgubijo premalo kilogramov. Kaj na to pravi nekdanji tekmovalec šova Robi Tašner, ki kilograme pridno izgublja tudi po tem, ko je izpadel iz šova? "To sva midva z Rokom že predebatirala, ko so se kamere ugasnile. Povedal sem mu, da se tekmovalci v hiši res trudijo maksimalno, kar se hrane tiče. Ni bilo nobenega 'prenažiranja', vsaj da bi jaz vedel. Tudi ni res, ko je rekel, da smo pojedli po pet kilogramov kruha. Moram reči, da se je kdaj kakšen kruh tudi stran vrgel, ker je postal trd. Če si je pa kdo zjutraj namazal pašteto na kos kruha, zakaj pa ne, to je povsem življenjsko," je za Žurnal24 povedal Robi in dodal, da so se v večini vsi držali jedilnikov, ki jih je pripravila nutricionistka Katja: "Večina se je držala teh jedilnikov. No, dekleta so imela beljakovinsko dieto. Ko sem šel sam na ketonsko dieto, torej samo na meso in zelenjavo, sem to povedal Katji. Rekla je, da lahko poskusim, a je rekla, da je ona tam, da nam svetuje. Katja mi še vedno, čeprav nisem več v šovu, pošilja jedilnike, s pomočjo katerih dobivam ideje, kaj lahko jem."

The Biggest Loser Magazin Rok znorel, ko je slišal, kako si tekmovalci predpisujejo diete

Robi pravi, da je, odkar je zapustil hišo The Biggest Loser, shujšal še okoli 13 kilogramov: "Sem pa se, ko sem prišel iz hiše, zredil za tri kilograme. A to ni nič nenavadnega, nekateri tekmovalci so se zredili tudi po šest kilogramov. Namesto enega jogurta, poješ dva, spiješ malo več vode in se pozna." Pravi, da si želi doseči 100 kilogramov: "Najprej je bil cilj 115, zdaj jih imam 114,8, zato sem si rekel, da bi bilo fajn, če bi jih imel 100. Vidim, da gre, zato sem si postavil nov cilj!"

biggest loser Magazin Šov The Biggest Loser ni izpolnil njegovih pričakovanj

 

Komentarjev 1
  • Ana Vidic 09:59 29.november 2017.

    Jaz pa dam prav in verjamem Roku, ne Robiju. Ob takih treningih, če se ne bi prenajedalo ali pa jedlo stvari, ki redijo, bi ljudje v šovu hujšali, ne pa se celo redili. Robi lahko brani sebe in druge, dejstvo ...prikaži več pa je, da redi hrana, ne zrak. Kristjan je vsaj priznal, da se je preveč jedlo. In kar me je najbolj zbodlo, je izjava, da se meče kruh stran. To je sramotno in zelo grdo. Ljudi, ki to počnejo, ne bom nikoli razumela. Se vidi, da s polno ritjo s ...

Sorodne novice