Magazin > Film & Glasba & TV
14601 ogledov

Rdeči nad svojo trenerko Natašo: S to žaljivko so šli predaleč

The Biggest Loser Planet TV
Ste slišali, s kom so jo primerjali?

Ta teden se tekmovalci Planetovega šova soočajo z vojaškim tednom. Njihovi treningi so še bolj naporni, držati se morajo reda in discipline, trenerja pa sta se odločila, da ni popuščanja. Če tekmovalec česa ne more narediti ali na treningu celo odneha, dobi kazen – več dodatnih vaj.

Robi, član Natašine, rdeče skupine, je potožil članom modre skupine: "Vi imate res srečo, da imate Jana. Nataša misli, da smo posebna enota, ne vojska. Kot da trenira specialce iz Kočevskega roga …"

The Biggest Loser | Avtor: Planet TV Planet TV
Aleksandar in Indira sta se mu smejala in nista vedela, kaj bi rekla. Pogovoru se je pridružil še Kristjan, član rdeče skupine, ki je Robiju rekel: "Po mojem je bila Nataša nekoč vodja koncentracijskega taborišča." Sotekmovalci so se mu nasmejali, Robi pa mu je odvrnil: "A je imela takšne majhne črne brkice?"

Nad Natašinim režimom pa se je pritožila tudi Vanesa, ki je že prvi dan predvidela, da bo ta teden poln solz: "Mislim, da je Nataša vedno bolj 'na hard'. Od začetka smo bili zelo veseli, da nas tako žene, ampak to je že prešlo v našo psiho. Vsem je na psiho udarilo."

Robi pa pravi, da se mu zdi, da rdeči vedno manj radi hodijo na treninge in da se bojio napora, s katerim se morajo soočiti, saj vedo, da jih čaka kazen, če tega napora ne bodo mogli narediti. "Res je preveč težko. Vedno bolj se stopnjuje. Nataša drži svoj tempo, ga dviguje 20 odstotkov ali več vsak teden."

Komentarjev 7
  • rododendron 07:39 10.november 2017.

    Show zreziran kot vsi. Zakaj so nadutega Robija vrnili v igro, ko je bil izločen. Režiserja so igralci zeznili, zato je Špela morala dobiti to moč, da ga vrne. Pa dodatna navrada? Od podpisa pogodbe je znano, da bo on ...prikaži več zmagovalec, zato se tudi tako izpostavlja . Ostali tekmovalci sploh ne vejo, kako so zavedeni. V igri ni nobene postenosti. Henrika bi pa itak morali ven vrec, saj vse dela po svoje, ignorira. Vojaški teden????? Obriti???

  • dd 11:40 09.november 2017.

    Tile so bolj lene sorte, saj, ko jim trenerka ali kamera obrne hrbet, takoj prenehajo z vadbo.

  • supreme 11:05 09.november 2017.

    Je ta Nataša samska ?

Sorodne novice