Magazin > Film & Glasba & TV
9086 ogledov

Nov šov na Planet TV: Tu bodo trpeli tekmovalci

The biggest loser Slovenija
1/7
Anže Petkovšek Prostori novega resničnostnega šova The biggest loser.
U la la, to pa je lepa hiša!

Planet TV nas je povabil na Vrhniko, kjer se nahaja hiša, v kateri bodo živeli (in trpeli) tekmovalci novega šova The Biggest Loser.

Razkošna hiša s štirimi spalnicami in štirimi kopalnicami, ki ima samo zunanje stopnice in notranje dvigalo, ima v pritličju bazen, džakuzi in celo dve telovadnici. 17 tekmovalcev, ki jih bomo, kot obljublja Planet TV, lahko kmalu spoznali, bo v hiši bivalo in preživljalo večino časa. Ne bo pa koncept tega šova, da bodo zaprti v hišo – za njih imajo pripravljene tudi terenske treninge, treninge v naravi in seveda v drugih, večjih telovadnicah.

The biggest loser Slovenija | Avtor: Anže Petkovšek Katja Simić Anže Petkovšek
Tekmovalcem bo pri sestavi jedilnikov pomagala diplomirana dietetičarka Katja Simić. Naučila jih bo, kako pripraviti zdrave in dobre obroke, poleg tega pa bo upoštevala njihove okuse, saj, kot sama pravi, se zaveda, da ljudi ne moreš siliti v hrano, ki je ne marajo in se je 'ne bi niti dotaknili'. "Predvsem si želim, da bi mi uspelo tekmovalce naučiti zdravega načina prehranjevanja, ki ga bodo začeli upoštevati v oddaji, potem pa ga poskušali normalno prenesti tudi v vsakdan, ko bodo enkrat  doma," o svoji vlogi v oddaji pravi Katja.

The biggest loser Slovenija | Avtor: Anže Petkovšek Jan Kovačič in Nataša Gorenc Anže Petkovšek
Za treninge pa bosta poskrbela Nataša Gorenc in Jan Kovačič, ki bosta v oddaji prevzela tudi vlogo vodji skupin. Tekmovalce si bosta razdelila in med seboj tekmovala, kdo je pri izgubi kilogramov svojih varovancev uspešnejši. "Naloga je vse prej kot lahka. Zavedati se je treba, da gre tu za korenito spremembo življenjskega sloga tekmovalcev. Sodelujočim želimo vcepiti zdrave navade, ki jih morajo vzeti za svoje in z njimi nadaljevati tudi po koncu oddaje," je povedala Nataša.

Šov bo zmagal tisti tekmovalec, ki bo tekom tekmovanja najbolj pridno izgubljal kilograme. Kdor izgubi najmanj kilogramov, ta zapusti šov. A to ne pomeni, da bodo povsem 'izgubili'. Tekmovalci, ki bodo šov že zapustili, bodo imeli v času, ko oddaje še potekajo, imeli možnost posvetovanja z dietetičarko in možnost uporabe določenih fitnesov, ki jim jih bo omogočal Planet TV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice