Magazin > Film & Glasba & TV
23231 ogledov

Na Planet TV-ju so bili šokirani

biggest loser
1/2
Nekatere zgodbe so srce parajoče.

Priprave in avdicije za novi hujševalni šov The Biggest Loser Slovenija so v polnem teku. Kot so za naš portal povedali na Planet TV, prijave še vedno potekajo, razkrili pa so tudi, da jih je na avdicijah najbolj šokiralo dejstvo, da so se v šov prijavljali zelo mladi ljudje z ekstremno prekomerno težo.

Globoko presunjeni pa so bili tudi nad nekaterimi razlogi za prijavo. "Kar nekaj kandidatov zaradi nizke samopodobe, ki je posledica prevelike teže, še ni nikoli imelo partnerja. Javljajo se nam tudi mladi starši, ki ne morejo uživati v odraščanju in igri s svojimi otroki, ker jim telesa tega ne dopuščajo. Spoznali smo tudi, da do ljudi s prekomerno težko ni okrutna le okolica, ki jih obklada z grdimi besedami, ampak znajo biti okrutni tudi njihovi starši, saj se sramujejo svojih potomcev. Te osebe tudi zelo težko dobijo delo in ne morejo zanositi. Dejansko imamo opravka s čisto drugačnimi ljudmi kot pri prejšnjih šovih. Prav herojsko je, kako so se nam razgalili,“ je povedala tiskovna predstavnica Planet TV, Maruša Penzeš, ki je za naš portal razkrila tudi, da se je v šov prijavilo več žensk kot moških, da je najtežji potencialni kandidat tehtal 240 kilogramov in da bi tehtnica, če bi nanjo stopili vsi prijavljeni, pokazala 50 ton.

pop tv Magazin S tem šovom bo Planet TV konkuriral Pop TV-ju

"Zdaj prve izbrance že obveščamo o tem, da so bili sprejeti v naslednji krog. V kratkem pa bodo sledila testiranja – zdravniška bodo še posebej podrobna, z vsemi se bo natančno pogovoril tudi psiholog. Bistvena lastnost, ki jo morajo imeti kandidati, pa je res strastna želja, da bi se spremenili,“ je še poudarila Penzeševa.
Komentarjev 1
  • Janez_53 09:21 06.avgust 2017.

    Nič "herojskega" ne vidim v tem, da se prijaviš v butasti šov! Herojsko bi bilo, da se ljudje sami pričnejo kontrolirati pri nažiranju in se pričnejo malo več gibati!