Magazin > Film & Glasba & TV
431 ogledov

Znano, kdo bo motivatorka šova The Biggest Loser Slovenija

špela grošelj Planet TV
Zmagovalec bo prejel 1000 evrov za vsak izgubljeni kilogram.

Kot smo poročali, na Planet TV prihaja šov The Biggest Loser Slovenija! Od tekmovalcev bo zahteval pogum, odrekanje in željo po koreniti spremembi življenja. Zmagovalec bo namreč tisti, ki bo izgubil največ kilogramov.

Pod budnim očesom strokovnjakov – zdravnikov, trenerjev, nutricionistov in motivatorjev – bodo stopili na pot popolne preobrazbe. Pogum jim bo pri tej odločitvi vlivala Špela Grošelj, ki je tudi sama okusila, kako težka je ta pot: "Navdušena sem, da je tudi Slovenija dobila šov The Biggest Loser. Ta oddaja je odlična priložnost za vse tiste, ki bi radi spremenili svoje življenje, pa do zdaj niso imeli dovolj  znanja, pripomočkov ali motivacije. Tudi sama imam izkušnjo s hujšanjem, saj sem pred leti izgubila 16 kilogramov in vem, kako pomembno je imeti pri sebi ljudi, ki te spodbujajo in podpirajo. Prepričana sem, da bo šov ljudem spremenil življenje!"

Če bi torej radi premagali tehtnico in spremenili svoje življenje, sprejmite izziv, naredite prvi korak in se prijavite v šov, v katerem največja izguba prinese največjo nagrado!  Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija bo namreč za vsak izgubljeni kilogram nagrajen s 1000 evri, ob koncu pa jih lahko domov odnese celo 50.000!

Komentarjev 1
  • Janez_53 23:23 27.junij 2017.

    So to poskusi amerikaniziranja Slovenije??? Ste res taki butlji, da niste v stanju pripraviti neke slovenske oddaje? Ali pa se mora s plačevanjem licence odvajati denar? Ali pa smo butlji gledalci, ki to gledamo? Upam, da bodo odgovorne službe vsaj ...prikaži več prepovedale uporabljati angleški naslov oddaje! Ne vem kakšno "spodbujanje in podpiranje" tekmovalcev bo to, če jih že v naslovu imenujete ZGUBE (bolj kul je LOSER, kajne?). Ob vsak dan večji ponudbi TV programov se bom zlahka izognil Planet TV-ju.