Magazin > Film & Glasba & TV
40819 ogledov

To se je še Jasni Kuljaj zdelo zelo grdo

Jasna Kuljaj Planet TV
Jasni to ni bilo všeč.

V komentatorski oddaji Od težaka do junaka je Jasna Kuljaj skupaj z gostoma Andrejem Milutinovičem in Rokom Tomažinom ponovno komentirala dogajanje v oddaji The Biggest Loser. Tokrat so se osredotočili na skušnjavo, pri kateri je zmagala modra ekipa. Njihova nagrada je bila, da so lahko zamenjali enega člana modre skupine z enim iz rdeče.

Henrik Lutz, Špela Grošelj, Boštjan Benedetti | Avtor: Planet TV Planet TV
Pričakovano so se odločili, da se odpovedo Henriku, saj se z njim nihče ne razume najbolje. Iz rdeče ekipe pa so vzeli Boštjana, za katerega menijo, da je najboljši športnik med rdečimi in da lahko z njegovo pomočjo zmagujejo tedenske izzive. Henrik je vedel, da ga to čaka in je bil zaradi menjave bolj vesel: "Končno sem vesel, da sem se znebil pritiska modre skupine, ker stalno izvajajo psihični pritisk nad mano. Rdeči so me sprejeli in za to sem jim hvaležen." Boštjanu je bila menjava malo manj všeč, a je odločitev vseeno sprejel zelo športno.

Špela Grošelj, voditeljica The Biggest Loser, je modre vprašala, kako se zaradi menjave počutijo in zakaj so se tako odločili. Indira, v katero je Henrik zagledan, je olajšano odgovorila: "Osebno sem zelo vesela, zdaj se mi je uresničila življenjska želja. V naši ekipi je negativna energija, na treningu nismo sproščeni … Jaz sem zelo vesela." Mojca pa je menjavo dveh članov opisala kot 'preporod' modre ekipe.

Indira Ekić The biggest loser Magazin “Strah me je spati, ker je takšen psihič“

Na enako vprašanje, kako se ob menjavi počutijo, pa so člani rdeče ekipe malce nejevolno odgovorili: "Bomo morali biti zadovoljni."

Indirine in Mojčine besede Jasni niso bile najbolj všeč, saj se je vprašala, kako se ob vsem tem počuti Henrik: "Meni je to bilo zelo nesramno. Kako pa se zdaj počuti Henrik? Najlažje se je odločiti, da ti gre nekdo na živce in je to to."

Komentarjev 43
  • supreme 10:15 26.oktober 2017.

    Je pa Jasna na dobri poti ,da bo lahko sodelovala v nasljednji sezoni oddaje

  • Papaja Popi 08:59 26.oktober 2017.

    Kakšne globoke misli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorodne novice