Magazin > Film & Glasba & TV
16948 ogledov

“Strah me je spati, ker je takšen psihič“

Indira Ekić Planet TV
Indira povedala, kakšen je njen odnos do …

Indira, 26-letna tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija je v zadnji oddaji povedala, da ji gre Henrik, njen 39-letni tekmovalec, izjemno na živce. Henrik je namreč že v prvi oddaji povedal, da mu je Indira zelo všeč in kot pravi 26-letnica tega ne skuša niti malo prikriti.

Henrik Lutz | Avtor: Planet TV Henrik Lutz Planet TV
"Henrik mi kot oseba ne odgovarja, zato ne prenesem njegove bližine. Na bojni nogi sva, odkar sva se prvič videla na snemanju, katastrofalno," je njun odnos opisala Indira: "Pred celo Slovenijo je izjavil, da me ima rad, da sem mu všeč in ne vem kaj še vse. Bila sem v takšnem šoku, da sploh ne vem, kaj je rekel."

Henrik je povedal, da se mu plavolaska zdi zelo lepa, a da njeno telo še ni takšno, da 'bi bilo za gledati', kot se je izrazil: "Všeč mi je osebnostno, je duhovita, vesela, prijazna. Zelo mi je všeč, ker se žene na treningih. Od vseh žensk ima največ zagona, največ volje in to mi je všeč."

A Indire Henrik očitno ne bo prepričal v nasprotno. Njuna simpatija zagotovo ni obojestranska, kot smo lahko videli, saj je celo izjavila, da jo 39-letnik straši: "Ta človek je moten, ne prenesem ga nikakor. Pred celo Slovenijo me je osramotil. Stalno je za mojim hrbtom … Če me je strah spati, takšen psihič je."

Komentarjev 3
  • dd 12:43 18.oktober 2017.

    Takoj bi morala razčistiti z njim, da ne bo nikoli nič, ne pa, da obupan človek še vedno upa.

  • oktipus 10:34 18.oktober 2017.

    eh ta Henrik nima pojma... Drugače je pa meni Idira zelo simpatična pa čeprav ima nekaj kilogramov preveč, kar pa me pri njej sploh ne moti. Henriku bo pa s takim pristopom ostal junfr do konca življenja...

  • Majazmaja 09:24 18.oktober 2017.

    Henrik je povedal, da se mu plavolaska zdi zelo lepa, a da njeno telo še ni takšno, da 'bi bilo za gledati', Glede na fotke Henrik ne le da ni za gledat', ampak je svetlobna leta od tega, da bi ...prikaži več sploh bil kdaj apetitlih. Vamp, ki mu zdaj visi kot neka crkovina in koža, ki mu bo ostala po hujšanju. Pa ok, to MOGOČE še spregledaš, če ima pospravljeno podstrešje, če je razgledan, zabaven itd. V kombinaciji s to izjavo se ga pa s fižolovo preklo ne bi dotaknila, pa če bi bil edini tip na svetu.

Sorodne novice