Magazin > Film & Glasba & TV
15590 ogledov

The Biggest Loser: Ljubezenska izpoved pred kamerami

Henrik Lutz Planet TV
Indira je povsem očarala sotekmovalca, ki ji je pred Špelo Grošelj in ostalimi namenil prelepe besede.

Indira Ekić | Avtor: Planet TV Planet TV
Henrik Lutz, 39-letni diplomirani pravnik, ki se z odvečno telesno težo bori že od svojega šestega leta, se je zagledal v mlado sotekmovalko Indiro.

Kot je povedal, zaradi odvečnih kilogramov še nikoli ni imel resne zveze. Vse punce, za katere se je zanimal, so mu rekle, da se z njim ne želijo dobivati, dokler ne shujša. Težav pa zaradi kilogramov nima le v ljubezni. Ker je predebel, Henrik ne najde službe. Potencialni delodajalci so ga vedno odslovili z besedami, da takšen ne more delati s strankami. "Jaz to razumem. Ne razumem pa ljudi, kot je od Indire bivši, da se tako prikupni ženski odrečejo,“ je dejal svetlolasec in dodal, da bi jo on "takoj imel“.

Henrik je pozneje v kamero povedal, da je dolgo razmišljal, ali bi lepotički izpovedal ljubezen ali ne, na koncu pa spoznal, da simpatije nima smisla skrivati. "Vedno povem, kaj čutim,“ je še pripomnil.

V govoru trenerjema, ki se morata odločiti, kateri tekmovalec bo še pred začetkom šova moral domov, pa je še izustil, da bo največji zmagovalec, če bo osvojil Indirino srce.

Komentarjev 1
  • Tejč 10:34 11.oktober 2017.

    Cukrčki in sladke zgodbice že preden se je še dobro začel ta šov.