Magazin > Film & Glasba & TV
12224 ogledov

The Biggest Loser: Jezna kandidatka na Špelina vprašanja ni odgovarjala

vanesa Planet TV
Prva je morala šov zapustiti Danica.

V šovu The Biggest Loser Slovenija so se včeraj tehtali. Največji odstotek telesne teže je izgubil Bojan, pri ženskah pa Indira.

V tedenskem tekmovanju je bila sicer boljša modra ekipa, ki je na začetku šova skupaj tehtala 1134,8 kilograma, v enem tednu pa shujšala za 61 kilogramov (- 5,38%). Rdeči so na prvem tehtanju skupaj tehtali 1148,2 kilograma, shujšali pa za 56,5 (4,92%).
Rdeči so morali tako nekoga vreči iz hiše. Izbirali so lahko med tistimi tremi, ki so izgubili najmanj teže – Majo (- 4,9 kilograma), Danico (- 5 kilogramov) in Vaneso (- 4,1 kilograma). Enoglasno so izbrali Danico, češ da v skupino prinaša negativno energijo in se ne trudi dovolj.

Danica se je branila, da so bili v skupini vsi negativno nastrojeni, da se niso pogovarjali, še manj pa podpirali. Dodala je tudi, da se je veliko bolje razumela z nasprotno skupino in jim na koncu zaželela še več sreče in uspehov.

Ko jo je voditeljica šova Špela Grošelj vprašala, ali je pričakovala takšen rezultat, je Danica odgovorila le z "da“, na nadaljnja vprašanja pa ni želela več odgovarjati.

Komentarjev 1
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 23:14 17.oktober 2017.

    Sicer mene boli *** za tele limonade. Ampak... zakaj so pisali kazni prodajalcem piva (mislim da v Bovcu), kjer je bila prisotna večina tujcev in so meli napisano Homemade Beer, pri oddajah, kjer nastopajo Slovenci in pa se vrtijo po ...prikaži več vsej Sloveniji na slovenski TV pa so lahko naslovi kar v angleščini in še to brez prevoda???

Sorodne novice