Magazin > Film & Glasba & TV
21984 ogledov

Slaba volja v šovu The Biggest Loser: Med treningi se ga izogiba

indira Planet TV
Tekmovalci so porazdeljeni v skupine. Nekdo je zaradi tega slabe volje …

Henrik Lutz | Avtor: Planet TV Planet TV
V šovu The Biggest Loser sedaj ni več prostora za šalo. Kandidati že pridno telovadijo, saj bodo morali že zelo kmalu stopiti na tehtnico.

Kandidati pa bodo med seboj tekmovali v skupinah, ki ju vodita trenerja Nataša in Jan. Tista skupina, ki bo pri hujšanju uspešnejša, bo varna, poraženci pa bodo izgubili člana. V Natašini skupini so Robi, Maja, Boštjan, Aleš, Vanesa, Marija, Danica in Kristijan, v Janovi pa Henrik, Emina, Mojca, Indira, Aleksandar, Iztok, Bojan in Sabina.

Indira ni bila prav nič vesela, da jo je Jan izbral, saj ne želi biti v isti skupini kot Henrik, ki se je vanjo zagledal in ji svojo ljubezen pred vsemi izpovedal. "Pri modri skupini me najbolj moti Henrik. Kot oseba je v redu, ampak se že od prvega dneva ne razumeva najbolje, ker mi je izpovedal ljubezen. Človek me gleda tako … Pri treningih sem pozorna, da grem čim dlje od njega stran, ker se v njegovi družbi ne počutim dobro. Zdaj pa še posebej, ko sva v istem timu. Še bolj sem razočarana,“ je povedala svetlolaska.

Indira Ekić The Biggest Loser: Magazin The Biggest Loser: Ljubezenska izpoved pred kamerami
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.