Magazin > Film & Glasba & TV
6322 ogledov

Preobrat v šovu The Biggest Loser Slovenija

Valerija Planet TV
Valerija ni dobila majice in zapušča šov The Biggest Loser Slovenija. Ampak …

Včeraj smo izvedeli, kateri od 17 kandidatov ne bo hujšal v šovu The Biggest Loser Slovenija. Trenerja Nataša in Jan sta se odločila, da mora domov 40-letna Valerija, ki je po operaciji želodca leta 2010 shujšala za 55 kilogramov, a se pozneje zredila nazaj.
"Presenetilo ju je, da si že bila na operaciji želodca, pa si po njej spet pridobila kilograme. Poleg tega sta podrobno pregledale posnetke iz predizborov. In če bi nekako operacijo še lahko spregledala,  tvojega posnetka nista mogla tolerirati,“ je povedala voditeljica Špela Grošelj.

Valerija je na posnetku izjavila, da bo s hujšanjem v vsakem primeru začela konec leta, poleti pa si bo še privoščila sladoled. Razložila je tudi, da je s hujšanjem vztrajala, dokler je izgubljala kilograme, nato pa je od razočaranja spet začela jesti preveč.

Čeprav mora Valerija sedaj domov, pa zanjo šova morda le še ni konec. V treh tednih mora shujšati najmanj osem kilogramov. Če ji to uspe, jo bosta trenerja vzela pod svoje okrilje. Ali to pomeni, da bo moral nekdo drug pospraviti kovčke, če Valeriji uspe?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.