Magazin > Film & Glasba & TV
30391 ogledov

Šokirana: Špela Grošelj zaradi tekmovalca ostala brez besed

Špela Grošelj Planet TV
Zgovorno plavolasko je težko šokirati. No, enemu tekmovalcu je uspelo.

V petkovi oddaji The Biggest Loser je na tehtanju Špela Grošelj, voditeljica Planetovega resničnostnega šova, tekmovalca modre skupine Aleksandra vprašala, kaj je delal v preteklem tednu, da mu je uspelo izgubiti več kilogramov, kot si je zadal sam.

Špela ga je vprašala, če je morda spremenil kaj pri prehrani. "Niti ne. Ta teden smo imeli strogi sestanek s Katjo in trenerji in sem se držal cel teden jedilnika maksimalno. Moramo se uskladiti. Vsakemu posamezniku sigurno ne paše, kar je na jedilniku, pač naši orgazmi so drugačni …"

Špela Grošelj | Avtor: Planet TV Planet TV

Špela ga je šokirano vprašala, kaj je rekel: "Kaj? Si rekel orgazmi? Kaj se dogaja z vašimi hormoni?!"

Vsi tekmovalci, vključno s Špelo in trenerji, so se dodobra nasmejali, saj je Aleksandra želel reči 'organizmi' a se je očitno zmotil in rekel 'orgazmi'. Nekateri tekmovalci so priznali, da že čutijo pomanjkanje seksa po štirih tednih v hiši.

Ta teden tekmovanja sicer ni zapustil nihče. Slabša ekipa, rdeči, se je morala odločiti med Robijem in Majo. Na koncu so se odločili, da naj šov zapusti Robi, a jih je Špela razveselila. "Ker je dober preobrat kralj vsake drame, mi dovolite, da vam tokrat postrežem z enim takim. Za nami so praznični dnevi in ne morejo dopustiti, da nas kar tako zapusti ed član. Robi, dobila sem to posebno moč in ti dovoljujem, da ostaneš v hiši The Biggest Loser Slovenija in daš vse od sebe vse do konca." Ganjeni člani rdeče skupine so od sreče zajokali in povedali, da komaj čakajo, da novico delijo z modro skupino in svojo trenerko Natašo.

 

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 13:55 04.november 2017.

    Ne vem, kdo je večji bednik: snovalci te oddaje ali žurnalovci, ki pišete o teh slavnih Slovencih

Sorodne novice