Magazin > VIP
13741 ogledov

Zvezda Planet TV spet samski: "Bilo je nujno zlo"

Andrej Milutanovič Planet TV
Povedal nam je, zakaj se je njegova večletna zveza končala.

Andrej Milutinovič je sveže samski, kar pa je potrdil tudi za naš medij. Kot pravi, ima, odkar je v oddaji Od težaka do junaka, več pozornosti s strani gledalcev oddaje. "Ljudje mi pišejo za nasvete, z menoj delijo svoje zgodbe in na ulici opažam, da me pozdravljajo ljudje, ki jih sicer ne poznam," je povedal osebni trener in dodal, da velike spremembe pri porastu števila oboževalk ni opazil: "Mogoče je le kakšen pozdrav več, ampak tega ne bi označil za oboževalke. Ni pa nič takšnega, da bi lahko morebitna punca, če bi jo imel, bila v skrbeh."

Povedal nam je, da je zadnje pol leta samski in da še ni pripravljen na novo zvezo. "Po skoraj treh letih sem zdaj polovico leta samski. Sicer imam prijateljico, nisem pa še pripravljen na resno zvezo in se zdaj še malo borim s to prijateljico, da ji razložim, da se ne želim zaletavati v to, ker imam tudi slabe izkušnje, ker sem šel iz veze v vezo. Rad bi še malo počakal, da se obelodani, trenutno sem raje samski, malo časa zase. Želim, da se stvari zgodijo same od sebe, da se postavijo na svoje mesto, brez da bi v kaj hitel. Nisem več 20 let star, da bi se šel kakšnih igric, nikogar pa nočem prizadeti. Nočem se pretvarjati, če ne gre, ne gre in mislim, da je to pošteno do vseh."

Andrej pravi, da je bila prejšnja zveza precej resna: "Ona je bila od mene malenkost starejša. Dala mi je ogromno in nimam nobenega slabega spomina ali kaj, kar bi obžaloval. Usoda je želela, da se stvari postavijo na svoje mesto. Ni bil najboljši možen scenarij, je bilo pa nujno zlo. Drugače bi bilo, če bi bilo kakšno varanje ali pa kreg, tako pa tega ni bilo. Bila je pragmatična odločitev obeh."

Komentarjev 6
  • Ledena 14:31 25.november 2017.

    dd.......zakaj pa je uboga? Ce razcistis zadevo v startu,ni nihce ubog.Saj pa ti pise,da se ne gresta veze.Je dovolj stara,da ve,pa ne vidim,zakaj bi jo vlekel za nos,je povedal kako stvari stojijo.Je ne zavaja.Nihce od nikogar nic ne pricakuje.Obstajajo tudi ...prikaži več taksni"odnosi" oziroma kakorkoli bi temu rekli.Ce jima tako odgovarja,je cist OK.Ni nic narobe s tem.

  • dd 12:01 25.november 2017.

    Uboga "prijateljica", ki jo že pol leta vleče za nos.

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:53 25.november 2017.

    Za vas je vsak, ki je 3x stopil pred kamero zvezda, slavni Slovenec, estradnik.... Da ste sami polpismeni vas pa ne zanima, a ne?

Sorodne novice