Magazin > Film & Glasba & TV
5278 ogledov

So dekleta iz modre skupine res tako nesramna?

The Biggest Loser Planet TV
Najstarejša tekmovalka iskreno povedala, kaj misli o Indiri, Sabini in Mojci.

Marija se je po nekaj tednih spet vrnila v hišo šova The Biggest Loser in se skupaj z ostalimi tekmovalci spet poteguje za zmago in nagrado. Ko se je vrnila, so se njeni sotekmovalci razveselili, ko so jo zagledali, a po napetem vikendu, Marija meni, da so odnosi neiskreni. Posebej pa je izpostavila predvsem dekleta modre ekipe, Mojco, Sabino in Indiro, ki so očitno zamerile, da so rdeči izločili Kristjana.

"Odnosi v hiši so se spremenili kar precej. Punce so se potegnile za sebe, prej so baje v svoji skupini imele še Kikija, a smo ga žal izločili. Verjetno so bile zato užaljene, ker smo ga izločili, ker je bil njihov služabnik, desna roka, naredil je vse za njih kar so rabile,“ je iskreno povedala Marija in dala vedeti, da odnosi v hiši niso tako dobri, kot se morda zdi na prvo žogo.

"To dogajanje skozi vikend mi je pokazalo, da verjetno tisti prvi pozdrav, ko sem vstopila nazaj v hišo, ni bil iskren, ker potem to druženje čez vikend ni bilo več enak,“ je še dodala najstarejša tekmovalka shujševalnega šova. Negativno energijo pa sta opazila tudi trenerja Nataša in Jan.

"Vzdušnje se mi je zdelo negativno, zelo brez energije, nekaj se je moralo dogajati čez vikend. Vidi se, da se odnosi zaostrujejo, da je vedno bolj napeto, nisem čutila, da bi se imeli dobro. Čutila sem, da si gredo na živce,“ je vzdušje v hiši žalostno opisala Nataša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice