Magazin > Film & Glasba & TV
27035 ogledov

"Nočem iti domov, čeprav si ful želim, da bi se dala dol"

Maja Cimermančič, The Biggest Loser
1/4
Planet TV
Njuna ljubezen traja že tri leta.

Ker je Maja sodelovala pri tedenmskem izzivu, kjer je morala splezati na več kot 20 metrov visok reflektor na stadionu v Ljubljani, si je prislužila prav posebno nagrado. V hiši šova The Biggest Loser jo je obiskal fant Miha, s katerim je v zvezi že tri leta.

"Videti Miho po enem mesecu in še malo, je neprecenljivo. Ne znate si predstavljati, kako je biti zaprt stran od svojih, ki jih imaš rad,“ je povedala Maja, ki je bila zaradi obiska svojega dragega zelo ganjena. Miha se je zanjo uredil, si oblekel srajco, ki je Maji všeč in kot je Maja opazila, v času, ko se nista videla, shujšal.

"Z Majo sva skpaj že tri leta, jo imam najraje na svetu. Majo ljubim. Na njej mi je všeč prav vse, zato sem tudi z njo,“ je povedal Luka, Maja pa je dodala: "Miha mi pomeni največ na svetu. On je tista oseba, ki me spravi v dobro voljo. Še nikoli ni rekel slabe besede o moji teži pa je točno vedel, kje so številke in videl me je že miljonkrat, pa ni nikoli rekel nobene besede. Je tista oseba, na katerega se lahko zaneseš in te ne bo nikoli razočaral."

Maja je povedala, da si zelo želi domov, še posebej zdaj, ko je videla Miho po tako dolgem času, a ve, da se mora boriti še naprej: "Nočem iti domov, čeprav si ful želim seksati, ampak bo to moralo pač počakati! Bomo najprej shujšali, potem pa seksali."

Komentarjev 4
  • Five 10:41 02.december 2017.

    Dobra je! Rada ima življenje, katerega del je tudi ljubljenje.

  • Mahi 08:18 28.november 2017.

    Kakšna primitivna baba. Po netu razlaga, kako bi rada seksala.

  • supreme 09:25 27.november 2017.

    Vsaka cast taksnim moskim ,ki obozujejo taksne zenske....

Sorodne novice