Magazin > VIP
18446 ogledov

Zmagovalec Planetovega šova je zadevo predal policiji

črt bar Planet TV
Vroče fotografije povzročile cel halo.

Črtu Banku, zmagovalcu Planetovega šova Bar, so vdrli v Facebook profil. Kot smo opazili, so se na njegovem profilu pojavile fotografije golih žensk in zasebni pogovori. Kaj se je zgodilo in kako je ukrepal, je Črt povedal za naš medij: "Vdrli so mi v Facebook profil, a zadeve ne smem komentirati, saj sem jih predal policiji, ki zadevo raziskuje. Da se je to zgodilo, sploh ne bi opazil, če me ne bi poklical prijatelj in mi povedal, da se na moj profil nalaga neprimerna vsebina in pošilja v zasebna sporočila mojim prijateljem in znancem."

Pravi, da bodo policisti na podlagi IP številke poskušali najti krivca in zgodbi, ki je pretresla Črta in njegove prijatelje, naredili konec. "Res ne vem, kaj imajo ljudje od tega, da to počnejo. Upam, da storilca odkrijejo in da bo odgovarjal," je za Žurnal24 še povedal sicer zgovorni Primorec.

Komentarjev 1
  • Ledena 09:46 26.november 2017.

    Mogoce cence,ampak verjetno dejstva:je zelo zivahen,"player,bi reki ameri,zelo prom iskuiteten,vsaki punci obljublja svoje fore,zal s SPB,na njegovem spisku je tudi punca iz Prekmurja,ki je obtozena za hud zlocin.Je ta pravi pobalin,ta decko.

Sorodne novice