Magazin > VIP
11358 ogledov

Nekdanji poptevejevec dobil neverjetno priložnost

Gaja Filač, Nejc Simšič osebni arhiv
Opisal nam je, kakšna je priložnost in kako se znajde.

Nejc Simšič, novinar, ki se ga spomnimo iz poptevejeve oddaje POP IN in oddaje na Planet TV Zvezde Danes je dobil priložnost, da se izkaže. Tokrat ne kot novinar, ampak kot igralec. Nejc je namreč dobil vlogo v priljubljeni Planetovi nanizanki Ena žlahtna Štorija.

Nejc je za Žurnal24 povedal, da v nanizanki igra razvajenega bogataša, soseda, po imenu Bernard Slamič: "Moj lik poskuša 'spremeniti' Matičevo (Nejc Cijan Garlatti) in Živino (Gaja Filač) življenje. Kaj več pa ne povem, boste morali gledati Štorijo. Je pa Berni kar zabavna vloga in predvsem na snemanjih je super, same pohvale ekipi in soigralcem, s katerimi smo se super ujeli." Dodal je, da še ne ve v koliko epizodah ga bomo lahko gledali, je pa povedal, da je njegova vloga 'epizodna' vloga, kar pomeni, da se bo pojavil večkrat.

Novinar, ki se sicer ne more odločiti, ali ima raje igro ali novinarstvo, ima z igro sicer veliko izkušenj:  "Septembra sem prejel Linhartovo zlato priznanje oz. zlato značko za 18 let udejstvovanja v ljubiteljskem gledališču. Tako, da ja, 18 dolgih let, različnih predstav v Šentjakobskem gledališču, potem pa so tu še leta nastopanja v Improligi, kjer smo bili tri leta zapored tudi državni prvaki, in še in še. Izkušenj se je nabralo kar nekaj, predvsem pa lepih spominov."

In čeprav je trenutno dejaven tako na igralskem kot novinarskem področju, pravi, da se splača 'potrpet': "Moram reči, da so snemanja zelo dobro organizirana, vse štima do zadnje podrobnosti, vse je do minute določeno in zato stvari lepo tečejo. Problematične so le zgodnje jutranje ure, saj je treba vstati že ob 5h zjutraj in potem te že čakajo maska, garderoba in prva snemanja. Ampak je vredno prej spat in prej vstati. Vse se da. če se hoče, pravim."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice