Magazin > Film & Glasba & TV
5663 ogledov

The Biggest Loser: "Kako je glupo, da to sploh rečeš!"

Indira Ekić Planet TV
Odnosi so še vedno zelo napeti.

V petkovi oddaji so se tekmovalci, tako kot doslej, soočili s tehtnico in videli, kakšni so njihovi novi rezultati ter kdo jim predstavlja največjo konkurenco.

Dekleta so tista, ki so ta teden izgubila najmanj kilogramov. Indiri, ki je izgubila najmanj kilogramov (le 0,9 kilograma), največja konkurentka Maja, članica nasprotne ekipe. Pri odstotku izgube odvelnih kilogramov sta si najbolj blizu.

Ko so Indiro vprašali po njunem odnosu je povedala: "Z Majo se dobro razumeva. Kako je to glupo, da to sploh rečeš … Dobro razumeva … Pač okej sva. V hiši ni časa, da bi se pogovarjal in se družil." Indira je z izjavo malce presenetila, saj je v oddaji videti, da se z dekleti modre skupine nenehno pogovarja, druži, se z njimi odloča, kaj bodo jedle in kdaj trenirale.

Nataša Gorenc | Avtor: Planet TV Planet TV
Maja je o odnosu modrih deklet do nje spregovorila že pred približno dvema tednoma, ko je dekleta nasprotne skupine obtožila, da se z njo ne pogovarjajo.

Ta teden je šov zapustil Aleš. Trenerka rdeče skupine Nataša je bila ta teden tista, ki je morala odločiti, kdo bo zapustil šov iz njene skupine, ki je bila ta teden spet slabša. Nataša je ob odločitvi komaj zadrževala solze, saj se je na svioje tekmovalce zelo navezala.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 08:19 02.december 2017.

    Cel čas samo Indira gor, Indira dol. Vedno je v prvem planu.....

Sorodne novice