Magazin > VIP
12180 ogledov

The Biggest Loser: Indirina slavna sestra o vročih govoricah

biggest loser Planet TV
Emina pravi, da je vse laž.

emina ekić | Avtor: Darko Solina Darko Solina
Tekmovalec šova The Biggest Loser, Henrik, je sprožil vroče govorice. Svetlolasec trdi, da sta bila Kristjan in Indira, na katero je sicer tudi sam vrgel oko, intimna. "Pred kakšnimi tremi tedni je Kiki začel osvajati Indiro, pred dvema tednoma se je to že začelo kazati javno, sta se objemala, javno jo je otipaval, ona se ni branila, potem je postalo že resno in slišal sem govorice, da sta že intimna in videti je, da sta res, saj se ne skrivata več,“ je povedal Henrik in dodal, da sta se tekmovalca celo zaklenila v sobo.

Kaj na te vroče govorice pravi Indirina sestra Emina, nov Miss Universe Slovenije? "To je vse laž. Proti Henriku nimam nič, ampak mislim, da si je vse to izmislil samo, da spet dela dramo v hiši. Več pa ne bi komentirala,“ je za Žurnal24 povedala Emina, ki je že odpotovala v Las Vegas, kjer bo čez nekaj dni finalni izbor lepotnega tekmovanja Miss Universe 2017.

Komentarjev 2
  • Kolr 22:24 17.november 2017.

    Pa kaj je fora. Ena je Emina ena pa Indira. A niso nekje iz vzhodne Slovenije? ( namenoma nisem napisal prlekije oz. Stajerske. ) ne vem tocno od kje. Ampak s tam k so imena sigurno niso...

  • Žirafa 21:48 17.november 2017.

    Slavna? Morali boste preveriti definicijo te besede.