Magazin > Film & Glasba & TV
20855 ogledov

The Biggest Loser: "Indira se otipavanja ni branila"

biggest loser Planet TV
Vroče novice iz hiše Planetovih kandidatov.

the biggest loser | Avtor: Planet TV Planet TV
Je v šovu The Biggest Loser Slovenija med Kristjanom in Indiro preskočila iskrica? Če vprašate Henrika, med njima ni preskočila le iskrica, ampak se je med njima vnel gozdni požar. "Pred kakšnimi tremi tedni je Kiki začel osvajati Indiro, pred dvema tednoma se je to že začelo kazati javno, sta se objemala, javno jo je otipaval, ona se ni branila, potem je postalo že resno in slišal sem govorice, da sta že intimna in videti je, da sta res, saj se ne skrivata več,“ je povedal Henrik in dodal, da sta se Indira in Kristjan celo zaklenila v sobo. "Jaz sem zadovoljen, ker sem dobil stavo za 1000 evrov. Indira je namreč trdila, da se v hiši ne bo "dala dol“,“ je še pripomnil Henrik, ki je v prvi oddaji pred vsemi povedal, da bi rad osvojil Indirino srce. Ona njegove izpovedi sicer ni bila vesela.

Glede Kikija pa lepotička pravi, da v njem vidi le prijatelja in je ne privlači, Kiki pa je priznal, da mu je všeč, a je ne osvaja, ker na resno zvezo ni pripravljen.

 

Komentarjev 21
  • titty 13:44 15.november 2017.

    Henrik je čudak s pravno fakulteto, ki še nikoli ni bil v službi, ki stanuje pri starših in ne ve v katero stran se svet vrti. Dela kar hoče, kadar hoče in vse ve, me pa čudi da je pri ...prikaži več vsem svojem znanju prišel do takšne teže.

  • Ledena 13:18 15.november 2017.

    Da mi ne bo kdo ocital zlehtnobe ali nevoscljivosti,ampak ce je ta cefurka lepa,potem pa grdih sploh ni.Brezizrazna faca,nic seksi ali privlacnega,brez karizme,prazna....da od vratu navzdol ne govorimo.Da se tako mlada spusti nad 100kg,fuj.Pa niti mladost nima veze s tem ...prikaži več na koncu koncev.Ne vem,kaj mislijo,ko se nazirajo in tako redijo.Kje imajo mozgane?In zakaj za svoje napake iscejo vedno izgovore pri drugih...(nesrecna ljubezen,smrt,.....).Kako pa drugi to prebrodimo,pa kljub temu nismo debeli

  • Ana Vidic 12:13 15.november 2017.

    Lepotička? Ste pa zabavni. Kri ni voda, oba sta južna in sta se pač povohala.

Sorodne novice