Magazin > Film & Glasba & TV
30808 ogledov

The Biggest Loser: Javno kritizirala partnerja, to se je zgodilo, ko je prišla domov

emina Planet TV
Emina je morala zapustiti šov The Biggest Loser Slovenija. To pravi na Indirine kritike, razkrila pa nam je tudi, kako jo je doma sprejel njen partner, ki je moral poslušati težke besede.

Ste zelo razočarani, da ste morali zapustiti šov?
Zdaj niti nisem razočarana, kvečjemu sem srečna. Zagotovo pa je bil izpad takrat zame šok, čeprav sem tak odziv pričakovala.

Zakaj ste pričakovali tak odziv?
To sem enostavno začutila. Že od samega začetka sem se bolj družila s člani rdeče ekipe kot s svojo. Slutila sem, da si z dekleti iz modre ekipe nisem blizu, tako da sem vedela, da med nami ni kemije in da bom izločena takoj, ko bom imela slab rezultat.

Na zadnjem tehtanju je tehnitca pri vas pokazala 300 gramov več. Indira vam ni verjela, da je zato kriva menstruacija. Rekla je, da ste jedli več od drugih. Kako to komentirate?
Z Indiro sva se v hiši bolj malo videli. Na neki način jo razumem. Če nič ne daš v usta, tudi v telesu ne more ostati. Pri meni pa je resnica takšna, da vsak mesec pred menstruacijo močno zatečem. In tudi na dan tehtanja sem imela zatečene prste, gležnje, trebuh … Ko se je to sprostilo, je tehtnica takoj pokazala kilogram in pol manj, tako da je nekaj bilo na tem, da mi je zastajala voda. Hrane količinsko nisem pojedla preveč, sem pa morda pojedla preveč slane hrane. Morda je bila to napaka.

Zakaj se z Indiro v šovu niste dobro razumeli?
Prve dni sem jo zelo cenila in sem do nje gojila pozitivna čustva. Večkrat sem ji rekla, da bo lahko, ko me bo poklicala, pomislila na sestro, ki ji je prav tako ime Emina in jo ima zelo rada. Zelo dobro sva se razumeli. Pohvalila sem jo, da je čudovita vizažistka in da bo imela pomembne stranke. Ko pa sem začutila neko "mečkanje“ v ozadju, sem bila prepričana, da je ona tista, ki mi želi slabo. Nisem razumela, zakaj, zato sem se od nje umaknila. Ko sem prišla iz šova, pa sem videla, da ni bila ona največji pobudnik. V šovu si stvari drugače razlagaš.

Nad kom ste sedaj, ko ste videli posnetke, najbolj razočarani?
V bistvu me nihče ni razočaral. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Sabinina izjava o mojem vzdihovanju pred Janom me je sicer šokirala. Nad svojim glasnim dihanjem sem bila doma, ko sem videla posnetke, tudi sama presenečena. Tega se sploh nisem zavedala. Tudi smeha deklet v ozadju nisem slišala.

V šovu ste iskreno spregovorili tudi o svojem partnerskem odnosu, ko ste povedali da niste povsem zadovoljni. Kako vas je doma sprejel partner?
Partner je bil nad spremembo mojega videza presenečen. Všeč mu je bilo, ko sem na prvem treningu padla in me je Jan pobral, pozneje pa je bil šokiran, nad mojimi izjavami o najinem odnosu, saj ni pričakoval da bom kaj takšnega izrekla na televiziji. Tudi meni je žal, da sem to izpostavila, ampak to me je težilo in v tistem trenutku sem začutila, da moram dati to ven iz sebe. A ta odločitev ni bila slaba, saj sva se o tej temi začela veliko pogovarjati in moram reči, da je stanje za zdaj v redu. Cela družina mi sedaj pomaga in me podpira, tudi finančno. V šovu sem spoznala svoje sposobnosti. Prej vase nisem verjela, zato me je bilo zelo lahko prepričati, da nečesa ne vem ali ne zmorem. Morda mu ni bilo všeč, da sem prehitro odnehala in da sem, ker sem se počutila manjvredno, stopila v ozadje. Sedaj se veliko pogovarjava. Zelo ga spoštujem. Želim, da me tudi on spoštuje. Bova videla, kako bo naprej.

Kakšni so vaši cilji?
Še naprej hujšam. Veliko sem na zvezi z dietetičarko, ki mi pomaga premostiti kakšno oviro. Definitivno se želim dodatno izobraziti v smeri športne in zdrave prehrane. Pevska kariera se nadaljuje. V hiši se napisala pesem. Zanjo se že pripravlja aranžma. Pišem tudi knjigo, in sicer o pozitivni energiji, s katero lahko najprej spremenimo sebe, nato pa tudi družbo. Gre za motivacijsko knjigo, za katero upam, da bo ljudem pomagala narediti prvi korak k spremembi. Najbolj srečna sem, da lahko sedaj več časa preživim s sinom, ki je bil prej zaradi službe in natrpanega urnika malo zapostavljen.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 12:10 01.november 2017.

    Za božjo voljo, pa koga zanimajo ti kvazi intervjuji z neko osebo iz nekega šova na nekem portalu....????