Magazin > Film & Glasba & TV
20766 ogledov

The Biggest Loser: Henrikova sestra o Indirinih besedah, da je psihič

Henrik Lutz Planet TV
Za naš medij spregovorila Henrikova starejša sestra.

Tekmovalec šova The Biggest Loser Henrik Lutz je tisti, ki je že v prvi oddaji izpovedal ljubezen in simpatijo sotekmovalki Indiri. Ta ga je, ker jo je nenehno gledal in jo spremljal, označila za 'psihiča' in dodala, da jo je zaradi njega strah spati.

Poklicali smo Henrikovo sestro Silvano in jo vprašali, kaj ona misli o mnenju Henrikovih sotekmovalcev, ki so si ga ustvarili o njem. "Jaz ga vidim takšnega, kakršen je. Ja, res je že od nekdaj malo poseben, a ni slab človek. Tako, kot so ga oni prebrali … Daleč od tega, da bi bil takšen. Ni slab človek, je pa mogoče malo asocialen ker se nikoli ni veliko družil z ljudmi. Poseben je že od majhnega."

Tudi Indirinih besed ne razume: "Da je Indira rekla, da jo je strah … Mogoče jo Henrik malo boj gleda kot druge, ker mu je všeč. Henrik še ni imel resne zveze, zato s tem tudi nima izkušenj, a to še ne pomeni, da je 'psihič'. To so hude obtožbe. Mislim, da tega ne moreš reči za nekoga, ki ga sploh ne poznaš."

Silvana je povedala, da je njen brat samozadosten in da nikoli ni čutil potrebe po pretiranem druženju z ljudmi. "Ja, ima svoje prijatelje, a je zelo veliko doma, veliko bere, posluša klasično glasbo."

Sicer pravi, da je nad njegovim nastopom navdušena in da je tudi na televiziji takšen, kot ga pozna. Zmotilo jo je le, da, kot se je sama izrazila, 'preveč pametuje' ko pride do prehrane. Tekmovalci imajo v šovu namreč predpisano količino hrane, ki jo lahko pojedo, a je Henrik temu nasprotoval in pojedel še manj, kot so mu predpisali. "Tu sem bila kar malo jezna nanj. Sem mami povedala, da je v tem primeru malo preveč pametoval. No tudi mama se je strinjala z mano,“ je v smehu povedala Silvana in dodala, da verjame v Henrika, ker je zelo trmast in ima jekleno voljo: "Rekel je, da ni važno, če ne bo zmagal, želi si shujšati vsaj 40 kilogramov. Če pa bo zmagal, pa toliko bolje."

Komentarjev 4
  • Avatar Boris Hribljan
    boris42 00:59 08.december 2017.

    Manijak pravi! Ona ga sploh ne porajta, Henrik pa še kar za njo caplja! Tudi jaz bi se bal, če bi mi kdo skoz sledil! Naj neha. Ni Indira kriva, če je še junfer!!! Si bo moral še naprej z roko pomagat!

  • rododendron 19:13 29.oktober 2017.

    Kaj pa drugega kot psiho. Indira ima čisto prav in jo je za razumet. Sicer ni ga oa morali vreči ven iz šova organizatorji, ker se ne drži pavil in pogodbe, ki jo je pidpisal. Kar nekaj po svoje se ...prikaži veče gre, pametnjakovic. To lahko počne zunaj šova, Ven z njim! Te vse mine, da bi ga poslušal, kaj šele gleda. No saj ga nihce ne mara.

  • mici79 12:07 29.oktober 2017.

    Pretiravanje.... psihič pogovorno rečemo osebi, ki se malo čudno obnaša, kar za henrika nedvomno velja. To niso nobene hude obtožbe.... Meni je bolj žalostno, da se obsoja njo, ker ne sprejema njegovega pretirano vsiljivega vedenja in ker je rekla, da ...prikaži več jo je strah. Punca ga ne pozna tako kot sestra in ne more vedeti, da je on "drugače prav fejst fant".... Naj ji on to dokaže, da je tak, ne pa da mora ona njemu dovoliti, da se slini okrog nje.

Sorodne novice