Magazin /magazin/film-glasba-tv
20855 ogledov

The Biggest Loser: "Indira se otipavanja ni branila"

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • titty 13:44 15.november 2017.

    Henrik je čudak s pravno fakulteto, ki še nikoli ni bil v službi, ki stanuje pri starših in ne ve v katero stran se svet vrti. Dela kar hoče, kadar hoče in vse ve, me pa čudi da je pri ...prikaži več vsem svojem znanju prišel do takšne teže.

  • Ana Vidic 12:13 15.november 2017.

    Lepotička? Ste pa zabavni. Kri ni voda, oba sta južna in sta se pač povohala.

  • Majazmaja 09:46 15.november 2017.

    Tale Henrik je končno dojel, da nima šans pri Indiri, zdaj bo pa žleht in jo bo pač hotel očrniti pred svetom. Tipična dejanja razočarancev, ki se ne morejo sprijazniti z besedo 'ne.'

  • Avatar mike1968
    mike1968 11:48 15.november 2017.

    Lepotička? Res pa je, da jo na Planetu kar naprej kažejo. Menda pravi, da je sramežljiva, ampak potem v oddajah vidiš, da samo ona govori...skoz in skoz...kot, da je samo ona v šovu

  • Ledena 13:18 15.november 2017.

    Da mi ne bo kdo ocital zlehtnobe ali nevoscljivosti,ampak ce je ta cefurka lepa,potem pa grdih sploh ni.Brezizrazna faca,nic seksi ali privlacnega,brez karizme,prazna....da od vratu navzdol ne govorimo.Da se tako mlada spusti nad 100kg,fuj.Pa niti mladost nima veze s tem ...prikaži več na koncu koncev.Ne vem,kaj mislijo,ko se nazirajo in tako redijo.Kje imajo mozgane?In zakaj za svoje napake iscejo vedno izgovore pri drugih...(nesrecna ljubezen,smrt,.....).Kako pa drugi to prebrodimo,pa kljub temu nismo debeli

    • supreme 15:08 15.november 2017.

      Za nekoga je pa fascinantna. Tko je.

    • Ledena 16:33 15.november 2017.

      Imas prav.Gledala sem samo iz svojega stalisca,oddaje nisem nikoli gledala.So pa tudi suhice,ki niso lepe,to zdaj ni povezano s tezo.Vsak pac zacuti in vidi pri cloveku (ne glede,al je debel ali ne)ce mu faca sede.Men pac njena ne.

    • supreme 17:11 15.november 2017.

      Najprej se tko pri obrazu zacne....😀

    • Ledena 17:13 15.november 2017.

      Ja,itak.Vsak ma svoj okus.Valda prvo vidis obraz.Pol pa odpre usta pa zacne govorit pa te mine pa si mislis WTF😁.

    • supreme 17:16 15.november 2017.

      Lahko bi si bla midva noro vsec.🤔....lahk pa bi imela noro potrebo......po bruhanju...😂😂😂

    • Ledena 17:25 15.november 2017.

      Ja,na primer.Ampak ce sem ze v taki situaciji,poskusim cimprej it,ker pac nocem bit nesramna in nisem taki tip da bi tak direkt pokazala.Nimam pa toliko izkusenj,da bi vedela,ce je kdo bruhal zaradi mene....po moje ne,ker pac vem.

    • Alexevo 17:53 15.november 2017.

      Najprej: "Ampak ce sem ze v taki situaciji,poskusim cimprej it,ker pac nocem bit nesramna in nisem taki tip da bi tak direkt pokazala." A v prvem tvojem postu si napisala: "ce je ta cefurka lepa,potem pa grdih sploh ni.Brezizrazna faca,nic ...prikaži več seksi ali privlacnega,brez karizme,prazna....da od vratu navzdol ne govorimo.Da se tako mlada spusti nad 100kg,fuj." Bo treba še mal delat na tem, da boš lahko rekla da nočeš bit nesramna. :)

    • Ledena 18:00 15.november 2017.

      Nisem nesramna,samo povem svoje mnenje.Ne morem reci nekaj,ce mi ne sede.Pa ce je ze sla se javno izpostavljat,menda ima vsak toliko IQ-ja,da ve,da bodo tudi negativne besede.A jo naj zavijem v vato?Ne.Vsi imamo raznorazne probleme,pa se ne bom sla basat ...prikaži več in potem cmizdit.Taksna sem,tut ti imas svoj nacin razmisljanja.Nic narobe.Pac ne zavijam v celofan.Sem tudi sama pogoltnila marsikaj grenkega,ni lahko,ampak te utrdi in zivis dalje.Pol pa naj ostane v Bosni in tam hujsa al kako...

    • Žirafa 20:15 15.november 2017.

      In kaj ima njeno poreklo z njenim videzom?

    • Ledena 20:17 15.november 2017.

      A si ze videl severnega medveda v tropih? Oziroma spada tja?

    • Alexevo 20:59 15.november 2017.

      Resno? severni medved? Ne bom niti komentiral več... Tebi svetujem isto.

    • Ledena 21:22 15.november 2017.

      A ti je kdo sploh rekel,da moras komentirat? Mislim ...imam svoje mnenje,ti imej svojega. Pac cefurjev je tukaj prevec,ta golazen,ki se razmnozujejo kot podgane,ne spada sem.Ne vidim problema.Pa ne me vec gnjavit s takimi bv.

    • Alexevo 20:33 16.november 2017.

      Pridržujemo si pravico, da odstranimo komentarje ki: so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni; To je drugače en del pravil komentiranja, če jih slučajno nisi prebrala. Pri tvojem prvem "mnenju" bi bilo dovolj, da bi napisala.. ...prikaži več "Meni osebno Indira ni lepa ali privlačna." in bi bilo popolnoma dovolj za razlago in razumevanje tvojega "mnenja". Nihče noče spremeniti, le podajanje je sporno za javno objavo. Se strinjaš, ali te spet gnjavim?

    • Ledena 20:46 16.november 2017.

      Odkrito? Gnjavis.Obcutek manjvrednosti in se moras nekje metat ven?Kaj si ti?Nic.Ce komu kaj ne sede,naj me cenzurira.Zivljenje tece dalje ti pa se dalje meljes isti clanek.Pri meni je ze davno utonil v pozabo.In zamascena cefurka,komentarji,...Nimamo vsi casa za pametovanje.Potem pa ...prikaži več brz v Severno Korejo.Ne mi vec pisat in gnjavit,cist iskreno,niti se mi ni dalo vsega brat.GET A LIFE.Povem SVOJE mnenje,ker tako mislim in cutim. Najdite si hobi,zacnite strikat,nekako pozdravite frustracije.

    • Alexevo 20:23 17.november 2017.

      Ja, resnično si vse to, kar si opisala. kljub temu, da nimaš časa za pametovanje...odgovovarjaš na vsak moj komentar..nekak to ne gre skupaj. To, da sem jaz nič..ok, spet kažeš svoj obraz. Lahko pa ti samo povem, da mi je ...prikaži več tvoj karakter nagnusen, da si nasploh nesramna in da upam, da te nikoli v življenju ne spoznam. Kljub temu, da si oh in sploh suha, postavna...in nasploh boljša od Indire. Baba zmešana...kaj boli?? in your face! :P

    • Ledena 20:27 17.november 2017.

      Res zelim,da me nehate nadlegovati.Skoda vasega casa,ker res ne preberem posta.Kot sem rekla:get a life.Dajte cas izkoristit bolj koristno,vase pisanje je brezpredmetno,ker ga enostavno sploh ne preberem,me sploh ne gane.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.