Magazin > VIP
6358 ogledov

V The Biggest Loser o Sabini: "Ona je psiho"

Majda, Boštjan Planet TV
Z besedami niso varčevali.

Pisali smo, da so Indira, Mojca in Sabina opravljale najstarejšo tekmovalko Majdo, za katero pa niso imele povedati nič kaj pozitivnega. Očitno je 'simpatija' med dekleti in Majdo obojestranska. A to, kakšna so dekleta nekdanje skupine, so opazili tudi moški.

Majda in Boštjan sta se med treningom, kjer sta bila sama, pogovarjala prav o Sabini, ki je dan prej za Majdo rekla, da je 'zaf***** baba'. Pogovor se je začel na temo pospravljanja v kuhinji: "Vseeno je, katera kuha, najmanj pospravlja Sabina," je povedala Majda, Boštjan pa je dodal: "Ona je psiho," in dodal, da sta Mojca in Indira enaki kot Sabina: "Takšen si, kakor tvoja družba."

Majda pravi, da bi, če bi imela možnost, ven poslala Sabino: "Predvsem zato, ker mislim, da ima prevelik vpliv na ostale punce. Mislim, da bi ona morala biti malo bolj zrela, ker ima otroka." Boštjan pa je o Sabini v izjavi povedal: "Mislim, da je Sabina kar ukazovalen tip človeka, vse ima rada pod nadzorom. Punce ji še kar sledijo, po eni strani vsa čast, po drugi pa mogoče bi lahko bi pripomogla k boljšemu vzdušju."

Henrik Lutz, The Biggest Loser Nadlegovanje Magazin Dekleta Henrika obtožile spolnega nadlegovanja

Boštjanu je žal, da prejšnji teden ni do konca sodeloval pri skušnjavi, saj sta na koncu ostala samo še on in Sabina, a ji je prepustil zmago: "Če bi šel do konca, bi verjetno Aleš ostal notri, ona bi pa šla. Ne bom rekel, da se 'šlepa' že dolgo časa, ampak je prehitela tudi Henrika glede teh življenj tukaj, v šovu."

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 08:22 08.december 2017.

    Ta trojica mora čimprej ven.........

Sorodne novice