Magazin > VIP
19845 ogledov

The Biggest Loser: Neverjetno, kako se je v dveh dneh po prihodu domov zredil

Aleš Hrvatin Planet TV Aleš Hrvatin
Povedal je, kako je bilo v hiši in kako je zdaj doma.

Aleš Hrvatin je hišo The Biggest Loser zapustil po tem, ko je rdeča skupina v prejšnjem tednu izgubila le minimalen odstotek kilogramov manj kot modra ekipa. Nasmejani Aleš je bil tisti, ki je v hišo vstopil z največ, kar 194 kilogrami. A trdo delo ga je pripeljalo do izgube 36 kilogramov in novega načina razmišljanja.

Ste se, po tem, ko ste zapustili šov, kaj zredili?

V prvih dveh dneh skoraj šest kilogramov. Vsa voda je šla nazaj, telo je potrebovalo veliko tekočine, ker smo bili dehidrirani. Sem pa potem naknadno shujšal osem kilogramov, torej dva nova kilograma.

Zakaj ste bili dehidrirani? Ste manj pili zaradi tehtanja?

Zvečer po zadnjem treningu in zjutraj pred tehtanjem nismo pili. Mislim, da smo to kar vsi delali.

biggest loser The Biggest Loser Magazin Toliko kilogramov so do zdaj izgubili tekmovalci The Biggest Loser

V šovu bi morala sodelovati tudi vaša žena. Kje se je zalomilo, da potem ni prišla v hišo?

Njeno podjetje ni dovolilo, ni dobila dopusta. Nisva si pa mogla privoščiti, da bi izgubila službo.

Sta se pa dogovorila, da bo doma hujšala, med tem, ko ste vi bili v šovu …

Res je. Takoj se je vpisala v fitnes in je shujšala 7 kilogramov.

Zdaj pa shujšata skupaj?

Ja, skupaj hodiva na fitnes. Ona ima svojega dietetičarja, jaz imam Katjo še iz šova, tako da se trudiva naprej.

Povedali ste tudi, da je bilo 223 kilogramov največ, kar ste jih imeli in da ste imeli kar nekaj težav. Kakšne težave so vas takrat pestile?

Vsi sklepi so popuščali, od gležnjev, do kolen, do hrbta. Težko sem se gibal. Nisem več mogel opravljati osnovnih življenjskih potrebščin. Enostavno sem obsedel.

Kako pa je danes? Čutite razliko?

Ja, zdaj sem, kot da bi šel v vesolje, počutim se lažje. Koleno je še vneto, ampak se izboljšuje.

Kakšni so bili odnosi v hiši The Biggest Loser?

Prve tri, štiri tedne je bilo odlično. Potem so se počasi začele skupine ustvarjati, še posebej v modri skupini – ženske in moški posebej. Sam se z nikomer nisem slabo razumel ali kregal. Je pa bilo videti, da se nekaj premika, da je vse bolj taktično.

Kaj pa pravite na spor v modri ekipi?

Ta spor traja že kar nekaj časa. Ženske so se ločile od moških, se niso družili, takrat se je Kristjan pridružil modrim dekletom in verjetno je to bil glavni vpliv na njihove spore v zadnjih treh tednih.

Se strinjate, da se ženske 'šlepajo' na račun njihovih kilogramov?

Mislim, da so v 90 odstotkih moški rešili ženske, ker so hujšali po 3 odstotke, ženske pa po 1 odstotek. So se 'šlepale'.

Pa bi morali vseeno moški izločati eden drugega, ker so si največja konkurenca ali je prav, da izločajo šibkejše člene?

Jaz to razumem, ker delujem na osnovi čustev in ne na osnovi taktike.

Je med Indiro in Kristjanom prišlo do kakšne romance?

Da bi kaj prav resnega bilo, nisem opazil, sta se pa veliko družila. Večkrat sta se sama pogovarjala v sobi, da bi bilo pa kaj bolj resno pa ne.

Če bi imeli možnost, da bi se vrnili v hišo, tako kot sta imela možnost Kristjan in Henrik, bi se vrnili?

Zdaj sem se doma že toliko navadil in dobil nek svoj ritem treniranja in mislim, da bi se težko navadil na tisti stari sistem iz hiše. Super sem začel doma, treninge imam, fizioterapijo … Tudi zdravstveno sem zdaj boljši, zato bi raje doma nadaljeval hujšanje.

Kaj pa je bilo v hiši tako drugače kot doma, da je bilo vaše zdravstveno stanje slabše?

V hiši sem malo pretiraval s treningi in bi si lahko še kakšno poškodbo priskrbel. Zame je bolje, da doma počasi hujšam pod nadzorom trenerke in fizioterapvtke.

Kolikokrat ste želeli puško vreči v koruzo med šovom?

Obupan sem bil predvsem drugi teden, ko se mi je poslabšalo koleno in še domotožje je bilo. Naprej ni bilo hudo, kaj hujšega od domotožja ni bilo.

Je ena opazila, da ste shujšali?

Ja, absolutno. Je rekla, da me je pol manj. (smeh) Sicer je pa še veliko kilogramov odvečnih, ampak 36 kilogramov v osmih tednih ni veliko, pa še videla me ni ves ta čas. Vseeno je drugače, če človeka spremljaš po televiziji ali pa če ga vidiš v živo.

Njej se pozna teh sedem kilogramov, ki jih je izgubila?

Njej se zelo lepo pozna. Je izgubila veliko obsega, več je videti, kot je slišati.

the biggest loser Magazin V šovu The Biggest Loser začele padati maske Robi Tašner The Biggest Loser Magazin The Biggest Loser: Ko so se kamere ugasnile, se je o obtožbah pogovoril s komentatorjem Maja Cimermančič To je Majin fant Magazin "Nočem iti domov, čeprav si ful želim, da bi se dala dol" Andrej Milutanovič Magazin Zvezda Planet TV spet samski: "Bilo je nujno zlo" The Biggest Loser Magazin So dekleta iz modre skupine res tako nesramna? Indira Ekić The Biggest Loser Magazin The Biggest Loser: "Kako je glupo, da to sploh rečeš!" biggest loser The Biggest Loser Magazin The Biggest Loser: Je trenerka namignila na umazano igro nasprotne ekipe? biggest loser Magazin Jasno tekmovalkina usoda globoko ganila The Biggest Loser Magazin Rok znorel, ko je slišal, kako si tekmovalci predpisujejo diete
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.