Magazin > Film & Glasba & TV
7429 ogledov

The Biggest Loser: Henrikovo obnašanje je na trenutke res srhljivo

Henrik Lutz
1/5
Planet TV
Ni mogel umakniti svojega pogleda.

Henrik je očitno več kot zadovoljen, da je premagal Kristjana in ostal v hiši, saj je tako lahko veliko bližje svoji simpatiji Indiri. Plavolaska ga sicer že od začetka šova ne prenaša najbolje, a zdelo se je, da se je Henrik umiril in da sta se bolje razumela. A očitno temu ni tako. Indira je potožila, da ji Henrik nenehno sledi, da jo opazuje in ji govori, kje vse jo bo 'zgrabil'. Henrik ji namreč nenehno sledi, jo opazuje in ji laska, kako zelo mu je všeč. Sledi ji in jo opazuje pri vsaki stvari, ki jo dela, pa naj bo to ličenje ali pisanje spiska za v trgovino.

Indira Ekić | Avtor: Planet TV Planet TV
"Indira je ženska, ki sem si jo vedno želel. Taka vesela, sangvenična ženska, vedno dobre volje, čustvena, ne skriva svojih čustev, to mi je všeč pri ženski. Zagotovo me indira zdaj bolj pali, ko je shujšala, to je brez dvoma," je v izjavi povedal Henrik in dodal: "Indiro imam rad in mi je zelo všeč, je privlačna in moja čustva do nje se niso spremenila od začetka šova. Indiro moje opazke zelo motijo, a tega ne delam, ker bi hotel biti zloben, to pride spontano."

Indira je povedala, da njegove opazke in obnašanje skuša ignorirati, a pravi, da preprosto ne ve več, kaj naj naredi, da bi Henrik nehal: "Tako moč ima, da ti gre enostavno na bruhanje. Ko me samo pogleda. Ne more iti mimo mene, ne da bi rekel, da me bo zgrabil za joške, da me bo zgrabil za rit. Pa pride v mojo sobo in se uleže na mojo posteljo. Vem, da sem na začetku oddaje rekla, da je 'psihič', ampak zdaj isto mislim. Vsak dan je hujše. Ni normalen in pri tem vztrajam!"

indira, kiki Magazin Ljubezen v The Biggest Loser: Ujela ju je kamera!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice