Magazin > Film & Glasba & TV
21833 ogledov

Ljubezen v The Biggest Loser: Ujela ju je kamera!

indira, kiki
1/2
Planet TV
Tudi Sabina ju je z zanimanjem opazovala …
V hišo kandidatov šova The Biggest Loser sta se vrnila kar dva izpadla tekmovalca – Kiki in Henrik. Na začetku je sicer veljalo, da se bo kot enakovreden tekmovalec lahko v šov vrnil le eden,  tisti, ki bo izgubil več teže, a so si ustvarjalci premislili in v vilo spustili oba, češ da bosta tukaj imela enake pogoje in bo boj bolj pošten. Kdo od njiju bo moral domov, bomo izvedeli na naslednjem tehtanju. Več kilogramov je sicer izgubil Kiki.
biggest loser Magazin The Biggest Loser: "Indira se otipavanja ni branila"
Skorajda bolj kot to, kdo se bo vrnil v hišo, je bilo zanimivo opazovati Indirin obraz, ko je izvedela za novico in spet ugledala Kikija. Lepotička je kar malo zardela, sprva ga niti pogledati ni upala. Spomnimo. Henrik je trdil, da sta bila Kiki in Indira Intimna, kar je Kiki sicer zanikal. Tudi sedaj sta se pred kamerami v studiu pretvarjala, da med njima ni preskočila iskrica. Ko je Špela Grošelj Kristijana vprašala, kdo ga bo najbolj vesel, je odgovoril Mojca in Sabina. Na Indiro ga je morala spomniti Sabina … In tudi Indira se je delala "fino“. Trdila je, da ne drži, da Henrikovega prihoda nazaj v šov ne bi bila vesela, saj naj bi se v zadnjem tednu odnosi med njima malce otoplili. Henrik je sicer po njenem monologu povedal, da bi ga bilo sram, če bi dajal takšne izjave kot ona. emina ekić Magazin The Biggest Loser: Indirina slavna sestra o vročih govoricah

Ko je bilo snemanja oddaje konec, pa je kamera Kikija in Indiro ujela med čakanjem na nekem hodniku. Videti je, kot bi se Indira nagnila naprej in ga poljubila.

Več v videu:

 

 

Komentarjev 3
  • Avatar yugoslavija
    yugoslavija 04:30 12.december 2017.

    Ljubite se in razmnožujte se med seboj,kakor sem vas Jaz ljubil in razmnoževal med vam /s

  • Ledena 20:24 11.december 2017.

    Prasicka bosanska,dela se fino in "glumi"neko posteno bejbo.Mrsss golazen cefurska

  • antitrust 15:52 11.december 2017.

    Paritev nilskih konjev.