Magazin > Film & Glasba & TV
8977 ogledov

The Biggest Loser: Razpadel ženski klan, Sabino presenetila Mojčina odločitev

The Biggest Loser
1/4
Planet TV
Še nikoli niso tako jokali.

Tokrat sta oddajo The Biggest Loser zapustila dva tekmovalca – Kristjan in Sabina. Kristjan je po povratku v šov izgubil boj proti Henriku, s katerim sta tekmovala, kdo bo shujšal več, da bi ostal v hiši. Sabino pa so izločili njeni sotekmovalci, saj je poleg tega, da je izrazila željo, da želi domov, imela najslabši rezultat. Sabina se je v tem tednu namreč zredila za 0,1 kilograma. "Še en razlog za slabo počutje," je na tehtnici povedala Sabina in dodala, da je razočarana. Sabina je bila namreč ta teden bolna, saj je cel teden bruhala in nič trenirala.

The Biggest Loser | Avtor: Planet TV Planet TV

Na koncu je to Sabino stalo mesta v šovu in v tekmovanju za glavno nagrado. Po tem, ko so ji ostali tekmovalci ugodili, da gre domov in se vrne h možu in hčerki, je v studiu poleg Indire in Mojce zajokal tudi Aleksander. "Tudi moški jokajo. Meni je bilo zelo žal Sabine. Mogoče so bile to tudi solze sreče, ker bo končno videla svojo hčerkico. Vem, koliko ji to pomeni," je povedal Aleksandar.

Sabino pa je presenetilo, da je Mojca glasovala zanjo, saj ji je ves teden trdila, češ da si lahko želi, kar hoče, a da od nje ne bo dobila glasu. "Vem, kaj vse smo se pogovarjale. Na koncu koncev, smo bile tri na izločanju, lahko bi dala glas Majdi," je v izjavi povedala Sabina, Mojci pa je bilo ob tem, da je glasovala za prijateljico očitno zelo težko: "Zanjo sem glasovala, ker so vsi ostali upoštevali njeno željo. Zakaj bi jaz bila edina, ki bi glasovala za Majdo?"

Ženski klan nekdanje modre skupine počasi razpada, kar pa bo očitno dobro za vse ostale tekmovalce, saj so večinoma enakega mnenja, da se preveč družijo in da se izogibajo ostalih članov.

indira, kiki Magazin Ljubezen v The Biggest Loser: Ujela ju je kamera!
Komentarjev 2
  • Ledena 15:32 16.december 2017.

    Sicer ne gledam oddaje,le ce slucajno preklopim ...negledljivo do konca.Ja,ocitno je glavna tema vse drugo samo hujsanje ne

  • supreme 08:50 16.december 2017.

    grupa hinavskih, zahrbtnih, neiskrenih, lažnivih bab.............aja pa še preračunljivih

Sorodne novice