Magazin > Film & Glasba & TV
25656 ogledov

The Biggest Loser: To, kar vidite na televiziji, ni pravo stanje

bojan Planet TV
Kakšna razlika!

Bojan Papež, The Biggest Loser | Avtor: Planet TV Planet TV

Špela Grošelj je v posebni oddaji, posvečeni šovu The Biggest Loser, razkrila, kako natrpan urnik imajo tekmovalci. Njihov dan se začne že ob 6. uri zjutraj, ko morajo na prvi trening. Nato sledijo izzivi, intervjuji in spet treningi … Če imajo srečo, so ob 23. uri v postelji.

Njihov trud ni zaman! Najbolj uspešen je do tega trenutka Bojan. Na zadnjem tehtanju pretekli petek je tehtnica pokazala 130,1 kilograma, kar pomeni, da je od začetka šova izgubil neverjetnih 46,5 kilograma. Po tehtanju je dejal, da se ne spomni, kdaj je tehtal tako malo.

A stanje kandidatov, ki ga vidite na televiziji, ne ustreza dejanskemu stanju, saj dele predvajajo z dvotedenskim zamikom. Kakšni so kandidati, predvsem pa Bojan sedaj, razkrivajo fotografije na Facebooku, ki so bile posnete pred nekaj dnevi.

Vidi se, da je Bojan izgubil še nekaj kilogramov. Srečen je lahko tudi, da nima odvečne kože. Priznati je treba, da je videti že zelo fit in če bo šlo tako naprej bo ravno on tisti, ki bo v žep pospravil 50 tisočakov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.