Magazin > VIP
9400 ogledov

The Biggest Loser: Komentatorji Od Junaka do težaka ogorčeni nad kandidatkinim obnašanjem

mojca Planet TV
Kaj jo je obsedlo?

Kandidati šova The Biggest Loser se bodo morali ta teden pomeriti v pevskem izzivu. Tistega, ki bo najbolje zapel znano pesem, čaka lepa nagrada – tedenska imuniteta.

Mojci, ki ima od vseh največ glasbenih izkušenj, so dodelili pesem Eve Sršen Pridi dala ti bom cvet. Pevka je s to pesmijo pri rosnih 18 letih leta 1970 na Eurosongu predstavljala Jugoslavijo. Dosegla je 11. mesto. Avtor glasbe in aranžmaja te pesmi je Mojmir Sepe, besedilo pa je napisal Dušan Velkaverh.

Mojca nad pesmijo ni niti najmanj navdušena. "Kako je meni ta komad odvraten. Zelo sem nesrečna. Kje so to našli? Svaka čast. Nagrada je imuniteta. Po pravici povedano, ne bi se borila za njo, ker tale pesem me res tako svinjsko ubija, da brez veze,“ je bila razočarana tekmovalka, ki ji pravijo "sonček“, saj je ponavadi dobre volje.

Njene besede so najbolj zmotile Jasno in Andreja, komentatorja šova Od težaka do junaka. Jasna se je nekajkrat na glas vprašala, kako lahko nekdo to lepo pesem označi za odvratno, Andrej pa je pripomnil: "Ta reakcija je od "sončka“ je popolnoma nepotrebna in celo žaljiva.“

 

Komentarjev 3
  • Majazmaja 13:00 23.november 2017.

    Ni ji všeč. Ni edina. 'Pridi, dala ti bom spet' - obupno besedilo in obupna melodija. Žal. Drugače imam rada to obdobje slovenske glasbe, katerega pevke lahko imenujemo visokokategornice. Ampak za Sršenovo se mi je vedno zdelo, da nekako ne spada med njih.

  • Avatar Leon
    Leon 10:44 23.november 2017.

    The Biggest Loser ............nova epizoda bo v parlamentu,kjer nastopajo naši obramboslovci .

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:42 23.november 2017.

    Meni zelo lep pesem. Očitno bi raje kakšno ta spodnjo odpela.......