Magazin > Film & Glasba & TV
14124 ogledov

Skrivnosti tekmovalcev Biggest Loser: Ne boste verjeli, česa se pred finalom poslužuje Indira

The Biggest loser Planet TV
Tako se pripravljajo na finalno oddajo.

Finalisti resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, ki ga lahko spremljamo na Planet TV, se pridno pripravljajo na finalno oddajo, ki bo na sporedu v petek, 12. januarja ob 20. uri. Poklicali smo finaliste, Bojana, Iztoka, Aleksandra in Indiro ter jih vprašali, kako se pripravljajo na finalno oddajo, koliko trenirajo in kako se prehranjujejo.

boštjan Magazin Sovraštvo v The Biggest Loser: Tako je udrihal po sotekmovalcih

"Treba bo stisniti pred finalom, tako da bom vnos kalorij zmanjšal na okoli pod 500 kalorij na dan. Do zdaj sem veliko hodil po hribih, saj smo imeli telovadnice v zadnjih mesecih precej,“ je za Žurnal24 svoje priprave pokomentiral Primorec Iztok, Štajerski rekorder, ki je izgubil že 60 kilogramov, Bojan pa je povedal: "Treniram nekje do pet ur na dan. Hodim v fitnes, bolj kardio vaje delam. Kar pa se hrane tiče, sem bistveno zmanjšal vnos kalorij.“ Dodal je, da se z zdravjem ne bo igral, da vnosa tekočin ne bo zmanjšal, bo pa mogoče zmanjšal vnos hrane zadnji dan ali dva.

The Biggest Loser Magazin Nataša znorela: "A ti mene zajebavaš? Ven greš!"

"Ravnokar ste me dobili v fitnesu,“ je pogovor začela Indira: "Treniram minimalno pet ur na dan. Na dan pojem maksimalno 800 kalorij, pijem zeleni čaj, pijem čaj za odvajanje vode … Nič kaj posebnega. Zdrava prehrana in treningi,“ je povedala in dodala, da je pred finalom zelo optimistična.

Komentarjev 2
  • Lovebites 09:01 11.januar 2018.

    Antipaticna ,odbijajoca,manipulatorska,hladen pogled,fuj od babe.Pa se cefurka.

  • Avatar mike1968
    mike1968 07:25 11.januar 2018.

    in kaj tukaj ni za verjeti?

Sorodne novice