Magazin > VIP
42037 ogledov

Razočaranje: "To, kar obljublja Planet, to ni nič!"

Marija Celcer Planet TV Marija Celcer
Sama je morala poskrbeti, da je bilo vse tako, kot mora biti.

Majda je letošnja najstarejša tekmovalka v Planetovem šovu The Biggest Loser Slovenije. V šovu je bila pridna in pri svoji 65-letih je bila dober zgled vsem svojim mlajšim tekmovalcem in pokazala, da se vse da, če se hoče, ne glede na spol, starost ali številko na tehtnici. Majda je že izpadla že drugič.

Koliko kilogramov ste izgubili v šovu?

Izgubila sem 27, 9 kilogramov. Kar veliko, zelo sem ponosna nase in doma nadaljujem s hujšanjem. Upam, da bom do finala prišla do pod 100 kilogramov, trenutno jih imam 110.

Kako nadaljujete s hujšanjem?

Sama sem si uredila treninge, ker to, kar obljublja Planet, ni nič. To je organizirano samo v Ljubljani, tako da mi, ki smo iz okolice Maribora ne moremo nenehno na treninge v Ljubljano hoditi. Zdaj sem si uredila fitnes in veliko hodim. Kar pa se tiče hrane, se striktno držim diete in pazim.

Nataša Gorenc Lažejo! Magazin Biggest Loser: Trenerjema se je po teh izjavah stemnilo pred očmi

Na začetku šova ste povedali, da radi jeste pred televizijo, še posebej ponoči. Kako je zdaj s to navado?

Dietetičarka Katja mi je rekla, da če sem lačna ali me kaj premami, da naj si vzamem korenček in naj ga 'glodam'. Hvala bogu imam korenček zelo rada. Ampak tega niti ne rabim, tako sem se odvadila tega v šovu, da ne čutim več te želje. To je super.

Nekateri tekmovalci so se, po tem, ko so zapustili šov, zredili. Vsi pravijo, da zaradi vode. Kako pa je bilo pri vas?

(smeh) Ni res. Jaz se s to teorijo ne strinjam. Če bi se držali vsega, če se ne bi pregrešili in če bi še naprej intenzivno trenirali, do tega ne bi prišlo. Sama se nisem nič zredila, ko sem prišla iz šova. Imela sem nekaj dni enako težo, potem pa sem začela hujšati.

Koliko pa ste zgubili zdaj, ko hujšate sami?

Shujšala sem še štiri kilograme in pol.

V šov ste se vrnili po enem mesecu. Kako je prišlo do tega?

Poklicali so me s Planeta. Pogodbo imamo podpisano in če te pokličejo, moraš nazaj, ni variante, da ne bi šel.  Ko sem vprašala zakaj, so rekli, da me potrebujejo. Ni izgovorov, razen, če bi imel zdravniško opravičilo.

Kako ste se počutili, ko ste prišli nazaj v hišo The Biggest Loser?

Slabo sem se počutila, čisto odkrito. Sama pri sebi sem si mislila, da ni pošteno, da se stari igralci vračajo v šov. Jaz jim sicer nisem bila konkurenca, ampak vseeno je eden več v hiši. Slabo sem se počutila, s puncami se nismo ujele, razen z Majo, z moškimi pa smo se lepo razumeli.

Ste imeli občutek, da ste bili sotekmovalcem odveč?

Ja, še posebej pri Indiri, Sabini in Mojci.

Rekli ste, da je Sabina tista, ki je oddajala negativno energijo.

Mislim, da je bila ona motivator za vse to, da so se one umaknile od nas. Kakor hitro je ona zapustila hišo, sta se Indira in Mojca lepo družili z nama, se zabavali in pogovarjali. Začele so jesti z nami, prej so jedle posebej.

Je bil 'novi odnos' Indire in Mojce iskren?

Ne, iskreno ni bilo nikoli. Ne verjamem, da so ta dekleta sploh iskrena, ker so pred kamero popolnoma drugačna kot za kamerami. Ampak to so mladi ljudje, okej. Nisem bila njihova krvna skupina (smeh), kaj hočemo … Vsem ne moreš biti všeč.

the biggest loser The Biggest Loser Magazin The Biggest Loser: Tako grdo so se dekleta spravila na 65-letno Marijo

Menda ste se zredili zaradi ljubezni, piše na Planetovi strani.

Ja, ni čisto tako. Jaz sem se pred desetimi leti razšla s partnerjem. 36 let sem živela v izvenzakonski skupnosti in potem sem tega partnerja zapustila. Ko si sam, so stvari malo drugače. Ni bilo zaradi ljubezni. To je sprememba načina življenja. Začela sem sama živeti, zvečer si sam, ko gledaš televizijo in tako …

Koliko ste se zredili v teh desetih letih?

Sigurno kakšnih 40 kilogramov. Kar dosti sem se zredila, kilogrami so kar rastli. Shujšala sem za pet kilogramov, se zredila za šest kilogramov. Ampak zdaj je drugače. Se ne bojim več. Res so nas naučili vse o vadbah in o prehrani. Resnično priporočam vsem, ki so v mojih letih, da poskusijo, saj je vredno. Nikoli ni prepozno!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice