Magazin > Film & Glasba & TV
11921 ogledov

To se v šovu The Biggest Loser še ni zgodilo

biggest loser Planet TV
Špela Grošelj ostala odprtih ust.

Včerajšnji del šova The Biggest Loser se bo verjetno vpisal v zgodovino, saj niso mogli izpeljati "skušnjave“, igre, v kateri se kandidati borijo za prednost na tedenskem tehtanju. Sodelovati bi namreč morala najmanj dva tekmovalca, javil pa se je le Iztok, ki je bil pripravljen pojesti več krožnikov mesa, da bi mu na petkovem tehtanju odšteli še dodatna 2 kilograma.

Voditeljica Špela Grošelj je kandidate poskušala premamiti in tistemu, ki bo pojedel krožnik več od sotekmovalca, obljubila imuniteto, a so kandidati njeno ponudbo spet odklonili, češ da je za njimi uspešen trening in da bi v šovu radi zmagali brez trikov.

"Ne morem verjeti, zgodilo se je nekaj nepričakovanega. V 13. tednu ste se prvič vsi uprli skušnjavi. Trinajst tednov smo čakali na to, zato boste danes nagrajeni. Dobili boste filmski večer z zdravimi prigrizki,“ je bila vzhičena Špela, saj so se kandidati končno naučili reči "ne“ jedem, ki jih imajo radi, kar jim bo pomagalo tudi, ko bo šova konec.

Filmski večer je bil za kandidate nekaj nepozabnega, saj so prejeli praznična voščila svojih najbližjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.