Magazin > Film & Glasba & TV
27413 ogledov

Nataša znorela: "A ti mene zajebavaš? Ven greš!"

The Biggest Loser Planet TV
Trenerka ima vsega dovolj.

Planetov šov The Biggest Loser Slovenija se počasi približuje koncu. Finalna oddaja bo na sporedu 12. januarja in zadnji tekmovalci se trudijo, da bi priborili mesto v finalu. A zdi se, da vsi nisto tako zelo motivirani. Mojca je ena od teh, ki je prepričana, da bo izpadla pred finalom, češ ker ostalim ni konkurenca.

The Biggest Loser | Avtor: Planet TV Planet TV
Njene besede so trenerko Natašo popolnoma vrgle iz tira. "Mojca, ne govori tako. Grizla boš celo življenje. To ni zdaj nekaj, kar tukaj delaš, doma pa ne. Ko to slišim, me tako razjeziš. Tudi včeraj sem te slišala, ko si rekla, do takrat grizem … Za koga delaš? Za nas? Za ljudi okoli sebe?"

Mojca se je, ko jo je Nataša napadala, češ da bi se morala bolj boriti za svoj obstanek in razumeti, da hujša zase, le smehljala. "Kot trenerko me nabolj razočara, da nekdo ne ceni truda, ki smo ga mi vlagali in truda. Ki so ga sami vložili v delo," je v komentarju razočarano povedala Nataša in dala vedeti, da ne razume, kako se Mojca v 11. tednih še ni naučila 'pravilno' razmišljati.

"A ti mene zajebavaš? Vn greš! Zakaj si se borila? P**** kaj je z vami? Kje je borba? Tako daleč si prišla in si delal dobre rezultate. Da ne slišim več tega. Malo premisli in si v glavi to spremeni. Lahko si narediš rezultat tako kot vsi drugi, kar si tudi dokazala,“ je Mojco Nataša okarala, z njeno grajo pa se je strinjala tudi Indira.

Mojca se je v šov prijavila, da bi shujšala 30 kilogramov, kot ji je naročil zdravnik. S fantom si močno želita otroka, zato bo šele, ko bo shujšala 30 kilogramov, lahko šla na umetno oploditev.

Komentarjev 3
  • 0105 16:29 03.januar 2018.

    Mojca se že dolgo "špara". Nekaterim je težko priti iz enih navad v nove in se jim vidi, da nimajo moči in volje (mogoče fizične ali psihične). Se pa novinarji ali pač lektorji še hecajo s svojim pravopisom. "Kot trenerko ...prikaži več me nabolj razočara, da nekdo ne ceni truda, ki smo ga mi vlagali in truda. Ki so ga sami vložili v delo,"

  • Simeon 14:20 03.januar 2018.

    Ta in take šove bi morali prepovedati. To poneumlja ljudi, dela jih bebast. Največja zguba, hehe. Noben normalen, inteligenten se v take šove ne bo prijavljal. Ni čudno, kakšni so volilni rezultati ko so kake volitve. Nekdo je na netu ...prikaži več izjavil, da je 80% slovenskih državljanov bebastih. Se strinjam.

  • Avatar mike1968
    mike1968 09:46 03.januar 2018.

    Ta šov ni več Biggest luzer šov, ampak Indira šov. Vse skupaj je že malo bolano in negledljivo, ker je Idira vseskozi v prvem planu.....

Sorodne novice