Magazin > Film & Glasba & TV
6422 ogledov

Provokacija? To je Henrik podaril Kristjanu na finalni oddaji Biggest Loser

The Biggest Loser, Henrik, Kristjan Planet TV
Sta zakopala bojno sekiro?

Henrik in Kristjan sta si bila 'v laseh' že od začetka šova The Biggest Loser Slovenija, ki smo ga spremljali na Planet TV. Na finalni oddaji ju je Špela Grošelj, voditeljica šova, vprašala, kakšen je njun odnos zdaj. Henrik je ostal olikan, kot je bil do zdaj, in povedal, da se on nikoli ni kregal, Kristjan pa ni komentiral in dodal, da verjame, da bo pri izgubi telesne teže v odstotkih boljši od Henrika.

Biggest Loser | Avtor: Planet TV Planet TV
Ne le, da si Henrik in Kristjan nista bila simpatična. Oba sta se zagledala v isto dekle – v najmlajšo tekmovalko, plavolaso Indiro. Ta se je s Kristjanom razumela odlično, s Henrikom, ki ji je ljubezen celo izpovedal, pa malo manj. Henrika je Indira celo označila za 'psihiča', saj naj bi jo nenehno zasledoval in jo ogovarjal.

No, na finalni oddaji je Henrik dokazal, da sta s Kristjanom lahko vseeno prijatelja. Ta je svojemu nasprotniku podaril magnezij. "Midva sva zgladila vse spore, še magnezij imam za njega," je povedal Henrik in s tem presenetil Kristjana ter vse ostale v šovu. Zakaj mu je podaril magnezij, ni jasno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice