Magazin > VIP
29449 ogledov

Za Špelo jokajo prav vsi: ustvarjalci, gledalci in tekmovalci

Špela Grošelj Facebook
Špela Grošelj se je kot voditeljica šova The Biggest Loser s svojo suverenostjo in srčnostjo usidrala v srca tako gledalcev kot ustvarjalcev oddaje, zato jo bodo številni v novi sezoni močno pogrešali.

"Mislim, da govorim v imenu vseh, ko rečem: 'Špela, zelo te bomo pogrešali v novi sezoni The Biggest Loserja!' Ampak važno je, da nadaljujeva s treningi in da boš še naprej tako pridna in marljiva,"  je na Špelin facebook zid napisal osebni trener in komentator v oddaji Od težaka do junaka, Andrej Milutinovič in dobil ogromno všečkov.

Pod zapis so se oglasili tako gledalci kot tudi ustvarjalci in tekmovalci oddaje The Biggest Looser. "Saj bo Špela je točno vedela kaj prestajajo in čez kaj gredo...upajmo, da bo Marku uspelo biti tako srčen kot je bila Špela," se je glasil zapis ene izmed številnih Špelinih podpornic. Na Špelino stran se je postavil tudi tekmovalec Robi Tašner. "Saj bodo pogrešali vse ki smo bili v šovu....Špela je pa itak carica,"  je zapisal.

Že pred časom pa smo pisali, da je projekt, tudi Špeli v podporo, zapustil priljubljen komentator Rok "The Preacher" Tomažin: "Ni mi bilo všeč, kar so naredili s Špelo Grošelj. Način mi ni bil všeč. Mi smo bili ekipa, ki drži skupaj. Razumem, da zamenjaš voditelja, ampak način, na katerega so vse skupaj zapeljali … To je bilo na nivoju …"  Menjava pa je presenetila celo Jasno Kuljaj.

Kakorkoli, Špelo v prihodnosti zagotovo čakajo novi televizijski izzivi, medtem pa ne dvomimo, da bo tudi novi voditelj oddaje, Marko Potrč odlično opravil svojo vlogo.

 

Komentarjev 8
  • supreme 21:54 11.marec 2018.

    Jst nic ne jokam....

  • Marka Skace 21:46 11.marec 2018.

    Silikonska barbika.

  • evelux 14:57 11.marec 2018.

    Pa kdo hudiča bo pogrešal to samovšečno babo

Sorodne novice