Magazin > Film & Glasba & TV
20119 ogledov

Rok "The Preacher“ Tomažin Planet TV dal košarico: Tega ne podpiram

Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj Planet TV
Roka Tomažina ne bomo gledali v novi sezoni oddaje Od težaka do junaka.
Lahko bi rekli, da je bila oddaja Od težaka do junaka, ki jo je vodila Jasna Kuljaj in v kateri so komentirali dogajanje v šovu The Biggest Loser, enako popularna kot omenjeni resničnostni šov. Zasluge za to lahko pripišemo krasni in glasni Jasni ter obema komentatorjema, Andreju Milutinoviču in Roku Tomažinu. Roka pa na žalost v drugi sezoni ne bomo videli. Za ta korak se je odločil sam. "Ni mi bilo všeč, kar so naredili s Špelo Grošelj. Način mi ni bil všeč. Mi smo bili ekipa, ki drži skupaj. Razumem, da zamenjaš voditelja, ampak način, na katerega so vse skupaj zapeljali … To je bilo na nivoju … Da ne bom koga užalil ... Ekipa Od težaka do junaka je bila čisto druga. Tam sem se res dobro počutil. Ampak vodstvo, za katerega niti ne vem, kdo je ... En človek, ki stoji za tem, pa ima zelo grde namene. Tega pa ne podpiram. Zagotovo bodo našli nekoga, ki bo tako 'utrgan', kot sem jaz,“ je Rok povedal za Žurnal24.

finalisti The Biggest Loser Planet TV Magazin Planet TV sodelovanje prekinil s Špelo Grošelj in Miho Brajnikom

Kot smo prvi poročali, je Planet TV s Špelo Grošelj sodelovanje prekinil preko elektronske pošte. Drugo sezono bo po naših informacijah vodil Marko Potrč. Nad tem, da so zamenjali Špelo, ni navdušen niti Andrej Milutinovič. "Nad tem nisem najbolj navdušen. Špela je moja stranka in tudi prijateljica. Menim, da je kot voditeljica čudovito opravila svoje delo, zato mi je zelo žal, da je ne bo več,“ je povedal za naš portal.

Menjava Grošljeve je sicer presenetila tudi Jasno Kuljaj, o Rokovi odločitvi, da zapusti oddajo, pa pravi: "Žal mi je, da je do tega prišlo, saj kamor koli grem, se ljudje želijo z mano pogovarjati o Roku. Eni ga obožujejo, drugi pravijo, da ga ne prenesejo. Ampak ti slednji mu v resnici niti niso zares prisluhnili in so se odločali na podlagi predsodkov o fitneserjih. Vseeno upam, da bo prišlo do dogovora . Če pa Roka res ne bo, mi bo žal. Kar se mene tiče, je imel vse tisto, kar naj bi dober komentator imel."

špela grošelj Magazin Bo on namesto Špele Grošelj vodil novo sezono šova The Biggest Loser?
Komentarjev 3
  • ECKING 10:56 06.februar 2018.

    ma dej ta Potrc je katastrofa nej rajsi fura Galileota naprej!

  • Lovebites 10:29 06.februar 2018.

    Potrc je katastrofa,njemu je na kozo pisano samo igrat frajercka.Kak resen tip,lepo vas prosim,poglejte moderatorje v evropskem in svetovnem merilu.So vsi nasi naravno odvajalo,na vseh kanalih.Mi smo greznica in wanna be novinarji.Kot na zurnalu.Vse isto.

  • wingspan15 08:51 06.februar 2018.

    Špela je bila idealna voditeljica, luštna, spontana in prijetna. Rok pa je bil pika na i. Najbrž nas druge sezone veliko ne bo gledalo. Marko Potrč pa je daleč od primernega voditelja tovrstne oddaje, Super voditelj pri resnih temah. Galileo ...prikaži več mu je pisan na kožo, Rok tebi pa kapa dol!