Magazin > Film & Glasba & TV
30493 ogledov

Bo on namesto Špele Grošelj vodil novo sezono šova The Biggest Loser?

Marko Potrč Planet TV
Vodenje šova so po naših informacijah zaupali izkušenemu voditelju.

Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da naj bi drugo sezono šova The Biggest Loser vodil Marko Potrč, ki je velik zagovornik zdravega načina življenja in tudi zelo aktiven športnik. Marko nam podatka ni želel potrditi in nas umeril k tiskovnim predstavnicam televizije. "The Biggest Loser Slovenija je v fazi priprav na drugo sezono, ki bo gledalce presenetila z več novostmi, vse pa bomo razkrili pravočasno," se je glasil njihov odgovor na našo prošnjo po komentarju.

finalisti The Biggest Loser Planet TV Magazin Planet TV sodelovanje prekinil s Špelo Grošelj in Miho Brajnikom

O Planet TV se je v zadnjih dneh veliko govorilo zaradi incidenta med scenaristom Daretom Hriberškom in direktorjem televizije Vladanom Andjelkovićem. Slednji naj bi za izvršno producentko šova postavil svojo partnerko, ki po mnenju Hriberška za to nima dovolj izkušenj. Nova producentka naj bi nato odpustila štiri urednike šova.

Direktorjevo kadrovsko odločitev je Hriberšek pokomentiral na svojem Facebook profilu, nakar ga je Andjelković, tako pravi Hriberšek, poklical na pogovor in zahteval, naj svoje besede zanika. Na koncu pogovora naj bi direktor Planet TV Hriberška udaril. Planet TV incidenta ni komentiral, ker naj bi šlo za oseben spor. 

Hriberšek je bil po incidentu odpuščen po elektronski pošti, sodelovanje pa so prekinili tudi s Špelo Grošelj, ki je vodila prvo sezono.

Komentarjev 9
  • mici79 18:38 01.februar 2018.

    Hm, a nebi raje kakšnega mladega fit voditelja dali. Mogoče nekoga, ki se ukvarja z zdravim življenjem. Voditelj v tej oddaji ni tisti, ki bi moral privabljati gledalce, tako da bi komot dali mlad, svež obraz.

  • Želvak 15:08 01.februar 2018.

    Koncept oddaje je super. Ljudem, ki so to oddajo vodili je uspelo nekaj dobrega prikazati v zelo nezanimivi luči. Menjavo voditeljice podpiram

  • Avatar mike1968
    mike1968 14:31 01.februar 2018.

    Raje bi Špelo!