Magazin > Film & Glasba & TV
62161 ogledov

Planet TV sodelovanje prekinil s Špelo Grošelj in Miho Brajnikom

finalisti The Biggest Loser Planet TV
Planet TV oziroma produkcijska hiše Omega Production, ki zanje snema šov The Biggest Loser, je v zadnjih dneh sodelovanje prekinil s štirimi uredniki resničnostnih šovov, scenaristom in tudi Špelo Grošelj. Kdo bo sedaj vodil šov The Biggest Loser?

Spremembe na Planet TV. Generalni direktor Planet TV, Vladan Andjelković, naj bi udaril scenarista Dareta Hriberška, ker se je na Facebooku spraševal, ali lahko direktor Planet TV na milijonskem projektu zaposli svojo partnerko, ki nima medijskih izkušenj. Direktor naj bi po besedah Hriberška za kreativno direktorico šova The Biggest Loser namreč postavil svojo partnerko, ki je še pred incidentom odpustila štiri urednike.

Planet TV Magazin Generalni direktor Planet TV naj bi udaril scenarista

Planet TV dogodka ni komentiral, ker naj bi šlo za osebni spor med Hriberškom in Andjelkovićem. Temu izgovoru se Hriberšek lahko le smeje. "Ne gre za osebni spor. Gre za to, da smo se postavili za interese televizije, direktor, ki bi to tudi moral narediti, pa je raje zastopal lastne interese,“ je odpuščeni scenarist, ki je s to televizijo sodeloval pri vseh resničnostnih šovih, povedal za naš portal.

Dolgoletni sodelavci televizije so bili tudi odpuščeni uredniki, med katerimi je tudi nekdanji voditelj oddaje Moj dragi zmore, Miha Brajnik. Zakaj točno so odpustili njih, lahko preberete TUKAJ.

Metla pa ni pometala le v zaodrju, ampak je udarila tudi po obrazu šova – Špeli Grošelj. Iz neuradnih, a zanesljivih virov smo izvedeli, da je Špela v nedeljo dobila sporočilo, da z njo prekinjajo sodelovanje. Planet TV te informacije ni demantiral, prav tako ne komentirajo govoric, da srbska ekipa šova nima delovnih dovoljenj. "Priprave na novo sezono potekajo po planu. Da Špela ne bo voditeljica, nimamo informacij. Glede delovnih dovoljenj (srbske ekipe, op.avt) in kdo bo del ekipe pa ne moremo komentirati, ker so to zadeve, ki jih ureja zunanja produkcija," so odgovorili na Planet TV. 

Kaj na to pravi Špela, lahko preberete na spodnjem linku.

biggest_loser Špela Grošelj Magazin Špela Grošelj o informacijah, da je ostala brez voditeljskega stolčka
Komentarjev 9
  • Jožef Koprivnikar 16:15 31.januar 2018.

    Mogoće bo v kakšni odaji ki nosi SLOVENSKO ime, te iz uvoza so potrata časa za gledanje.

  • fuck.islam 17:59 30.januar 2018.

    Naslednjo sezono lahko snemanje bebave oddaje prestavijo v parlament ... bo verjetno bolj realno glede na naslov oddaje.

  • Dusan Kokalj 13:57 25.januar 2018.

    Špela se povsod rine pa ji nikjer ne znese.taka pač je.