Magazin > VIP
11016 ogledov

Prepoznate to znano Slovenko?

Jasna Kuljaj Mediaspeed
Le kdo je mala lepotička, ki danes buri domišljijo televizijskih gledalcev?

"Zdrav duh v zdravem telesu, 2. razred OŠ Rihard Jakopič, v ozadju Rožnik #najboljsaOŠ," je Jasna Kuljaj zapisala ob fotografiji iz otroštva, ki jo je objavila na Facebooku. 

Jasna še danes skrbi za svoje telo in se pridno poti v telovadnicah, zato nič čudnega, da postavna temnolaska velja za eno izmed najbolj seksi voditeljic pri nas. 

Kuljajeva pa je danes tudi mamica mali Anastaziji, za katero pravi, da ni čisto nič podobna njen, pač pa partnerjevi sestri, se pravi svoji teti in se pošali, da se tako vsaj ve, čigava je. 

Jasna Kuljaj | Avtor: Facebook Facebook

 

Komentarjev 3
  • albert64 20:55 04.februar 2018.

    stari jebo te jasna kukulele

  • Janez_53 08:54 04.februar 2018.

    Stary1, ti si pa pač gnoj. Se spomniš avstrijskega politika Jörga Haiderja? Bil je zagrizen sovražnik homoseksualcev. In ob njegovi tragični smrti ga je najbolj objokoval njegov homoseksualni partner! Si mogoče tudi ti prikrit homoseksualec, pa te je to sram ...prikaži več priznati? Kar se pa Kučana tiče: tudi če boš živel sto let, mu ne boš segel niti do gležnjev!

  • stary1 08:38 04.februar 2018.

    Baje je med smrdljivimi komunajzerji veliko pedrov ,, in ta mali murgeljski palček , jaz ga kičem kar murgeljska pokveka je tudi peder ,, je pa tudi zelo žalosten,,, ker se je štefa vrgla v alkoholizem,,,Kaj ji je pa preostalo ...prikaži večo drugega če pa ima takega malega pizdiča za deda, pa njun hčerojebec je tudi peder,,,Prava pederska famiija -- Za murglje se govori >> BILO KUDA U MURGLJAMA PEDRI SVUDA >>