Magazin > VIP
26903 ogledov

Takšna je bila Jasna Kuljaj kot študentka, ne boste je prepoznali

Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj Planet TV
Bi vedeli, da je to ona?

Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj je našla svoj stari študentski indeks iz leta 2000, ko je obiskovala prvi letnik novinarstva na Fakulteti za družbene vede. Fotografijo indeksa je objavila na svojem Facebooku. Bi prepoznali plavolaso Jasno?

Jasna se je v drugem letniku fakultete udeležila avdicije na Radiu Slovenija, po kateri je dobila priložnost na Valu 202. Kasneje je dobila enkratno priložnost in 7 mesecev preživela v Londonu, kjer je delala za slovensko uredništvo na BBC-ju. Leta 2007 pa je skupaj z Boštjanom Romihom postala voditeljica zabavne oddaje Na zdravje!

Sodelovala je tudi s Sašom Hribarjem v njegovi radijski oddaji Radio Ga Ga, kjer je imitirala Heleno Blagne. Preizkusila se je tudi kot igralka v Šentjakobskem gledališču. Je tudi voditeljica različnih prireditev.

V zadnjih dveh letih pa sodeluje s Planet TV. Najprej je vodila pogovorno oddajo Brez cenzure, kjer je skupaj z gosti komentirala oddajo Kmetija: Nov začetek, kasneje pa se je preizkusila tudi kot voditeljica Kmetije: Nov začetek.

Zdaj jo spremljamo v pogovorni oddaji Od težaka do junaka, kjer skupaj z gosti komentirajo dogajanje v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija.

Komentarjev 1
  • Avatar mnenje
    mnenje 12:44 09.november 2017.

    antipatična.